Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajā nedēļā savu pirmdzimto dēliņu Mihaelu pasaulē laida dizainere Krsitīne Deimon (attēlā). Mazuļa nākšana pasaulē jaunajai māmiņai raisīja virkni pārdomu gan par to, ko darīt ar savu placentu, gan to, kā mākslīgās krūtis ietekmē bērna zīdīšanu.

Jaunā māmiņa aktīvi savas un nule dzimušā mazulīša gaitas atspoguļo sociālajos tīklos. Katru dienu dizainere savus Facebook sekotājus informē par to, kā viņa sadzīvo ar savu jauno statusu. Īpašas pārdomas dizainerei raisījušas mākslīgās krūtis.

"Varu pateikt, ka mākslīgās krūtis nesagādā ne pat minimālas problēmas barot mazuli ar krūti, kā to daru es. Pieniņš mazulim ir vairāk, nekā vajag!" savus sekotājus informējusi Deimon.

Kristīne ir viena no retajām pašmāju sievietēm, kura atklāti paziņojusi, ka veikusi krūšu palielināšanas operāciju un nav kautrējusies padalīties arī ar padomiem, kā pienācīgi rūpēties par mākslīgajiem apaļumiem.

Kā vēsta dizainere, grūtniecība viņas mākslīgo krūšu stāvokli pat uzlabojusi, un dzemdības atstājušas tikai pozitīvu iespaidu uz viņa dekoltē zonu.

"Izmērs kā Pamelai! Turklāt, neviena strija uz krūtīm - kopšanai ir ļoti liela nozīme. Un tās, kuras domā, ka pēc barošanas krūtis būs nošļukušas, varu jūs apbēdināt, jo tādas viņas nepaliks!" ar savu pieredzi padalījusies Kristīne.

Jau vēstīts, ka grūtniecības laikā dizainere sava ķermeņa un krūšu veselībai pievērsa pastiprinātu uzmanību. Arī DELFI Izklaide lasītājiem Deimon sniedza virkni padomu, ar kuru palīdzību izvairīties no strijām un saglabāt tvirtu ādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!