Laikā starp gada nogales svētkiem ļaudis nonāk starp divām grūtām izvēlēm – arī starpsvētku laikā gribas gardi paēst, bet tā kā prasītos mazu atslodzīti. Izrādās, ka tas ir lieliski apvienojams.

Fitnesa treneris un uztura speciālists Kristaps Vilde piedāvā video paraugdemonstrējumu, atklājot, kā pagatavot pusdienas vai vakariņas, kas būs reizē sātīgas un veselīgas.

Ēdiens noderēs kā līdzi ņemšanai uz darbu, tā veselīgām vakariņām ģimenes lokā.

Vildes piedāvātais gardums ir vegānisks, kas nozīmē, ka pēc kārtīgas porcijas nobaudīšanas jutīsies labi paēdis, bet ne pārēdies. Turklāt tas ir ar bagātīgu garšu un, kas īpaši svarīgi, tuvojoties salam, satur daudz vitamīnu.

Veselīga dzīvesveida eksperts lauž arī mītus par to, ka veselīgs un vegānisks ēdiens ir ļoti dārgs. Ēdiena pagatavošanai nepieciešami pašmāju tradicionālie ziemas dārzeņi - burkāni, bietes, sīpoli, ķiploki, kā arī pelēkie zirnīši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!