Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļas nogalē Londonā pirmo reizi vēsturē daļā pilsētas metro turpināja kursēt visu diennakti, un jauno iespēju naktī nokļūt mājās nekavējoties steidza izmantot metropoles naktsdzīves baudītāji.

To, ka britu jaunieši nav skubināmi uz izklaidēšanos, mums daudzkārt apliecinājuši foto atskati no dažādiem svētkiem un vienkārši piektdienas vakariem.

Arī, atklājot nakts metro, viņi nav likuši vilties, un, kā vēsta britu mediji, jau pirmajā naktī interese par jauno iespēju ērti, ātri un lēti nokļūt mājup bijusi liela.

Protams, daži pasažieri bija sagurušāki par citiem un iesnaudušies uz perona vai vagonā, bet, kā jau ierasts, kārtībsargi modri gādāja, lai nesākas nekārtības, un sliktākais, kas varēja notikt ar iemigušajiem, bija nonākšana svešos "Instagram" kadros.

Daudzi no vēlīnajiem braucējiem turpinājuši ballēties, bet citi izmantojuši iespēju, lai atgūtu burziņos iztērēto enerģiju, un iestiprinājušies ar ātrajām uzkodām.

Nakts metro kursēs Viktorijas un Centrālajā līnijā un būs pieejams piektdienu un sestdienu naktīs. Britu mediji vēsta, ka pirmajā nedēļas nogalē jauno iespēju izmantojuši aptuveni 50 tūkstoši cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!