Svētdien, 7. maijā, Kijevā tika oficiāli dots starts starptautiskajam dziesmu konkursam "Eirovīzija 2017", un tradicionāli visi dalībnieki pulcējās uz atklāšanas ceremoniju, kas ir lieliska iespēja demonstrēt savu stila izjūtu.

Sarkanā paklāja ceremonija tika aizvadīta labākajās lielo šovbiznesa pasākumu tradīcijās – dalībnieku tērpu parādē netrūka nedz pikantu dekoltē zonu un citu plikumu, nedz dažādu ērmību, kas nodrošinātu nonākšanu stila pārpratumu topos.

Ar īpaši interesantu koptēlu izcēlās Azerbaidžānas pārstāvji – dziedātāja ar skatuves vārdu Dihaj un viņas pavadošais sastāvs, no kura viens pa sarkano paklāju defilēja, paslēpies zem zirga galvas.

Atgādinām, ka šogad "Eirovīzijas" dziesmu konkursā piedalās 42 valstu izpildītāji, jo Krievijas pārstāvei Jūlijai Samoilovai tika liegta iebraukšana Ukrainā un muzikālajā sacensībā viņa nepiedalīsies arī attālināti.

Latvijas pārstāvji – grupa "Triana Park" – uz skatuves kāps pirmajā pusfinālā 9. maija vakarā, bet lielais fināls norisināsies sestdien, 13. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!