Foto: Vida Press

Aprīlī mūzikas mīļotājus Amerikā pulcēja iespaidīgais brīvdabas festivāls "Coachella". Festivāla laikā kolorītā popmūzikas zvaigzne Lady Gaga neliedza sev lepnas naktsmājas, mitinoties 12 miljonus dolāru vērtā villā.

Divas nedēļas nogales Kolorado tuksnesī norisinājās viens no lielākajiem un zināmākajiem brīvdabas festivāliem pasaulē "Coachella", kas uzskatāms arī par vasaras festivālu sezonas startu.

Abas nedēļas nogales festivāla galvenā māksliniece bija Lady Gaga. Lai uzturēšanos festivālā padarītu komfortablāku, Gaga izvēlējusies sev ļoti smalku mitekli, vēsta "Daily Mail".

Grezno villu iespējams noīrēt vietnē "Airbnb" par 10 tūkstošiem dolāru naktī, un tā atrodas 25 minūšu brauciena attālumā no festivāla norises vietas.

Pēc mitināšanās pasakainajā tuksneša villā popzvaigzne savā "Instagram" kontā pateikusies vietnei, kura sniedz izīrēšanas pakalpojumus: "Paldies "Airbnb" par manām tuksneša mājām. Brīnišķīga dāvana!"

Thank you @airbnb 🏠 for my desert home. A wonderful gift!

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on Apr 24, 2017 at 9:15am PDT

31 gadu vecā dziedātāja uzturējās teju 900 kvadrātmetrus lielos apartamentos. Smalkais nams veidots Vidusjūras stilā. Tajā atrodamas septiņas guļamistabas un piecas vannas istabas.

VIesu ērtībai pieejama fitnesa zāle, vairāki āra kamīni, peldbaseins un krāšņas atpūtas vietas ap to, ar nojumēm un ērtiem zviļņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!