Foto: Privātais arhīvs
Latvijas šovbiznesa darboņus vērts cienīt ne tikai dēļ viņu ieguldījuma mūzikā, sportā, modē vai mākslā, bet arī par to, ka daudzi no viņiem ir gādīgi tēti un mammas pat vairākiem bērniņiem. 1. septembri šovbiznesa tēti un mammas atzīmēja tāpat kā citi Latvijas vecāki – sapošot savas atvasītes un pavadot skolas vai bērnudārza gaitās.

Pirmajā klasē šogad mācīties sāk hokejista Kaspara Saulieša un sporta žurnālistes Katrīnes meitiņa Kerija. Meitenīte uz skolu devā, ievērojot visas labākās 1. septembra tradīcijas - baltā blūzītē un ar milzīgu gladiolu pušķi.

Skolas gaitas uzsāka arī grupas Prāta vētra mūziķa Māra Mihelsona un bērnu modes blogeres Santas Bindemanes meitiņa Maija, kura svinīgajā dienā izskatījās kā īsta maza princese.

Skolas gaitas uzsāka arī kluba Ed Hardy šefa Artūra Čikula dēls Gabriels, bet fitnesa entuziasts Kristaps Vilde pirms skolas gaitu uzsākšanas savu dēliņu bija aizvedis uzfrišināt uz īpaši smalku frizētavu.

Tāpat uz skolu svinīgi tika pavadīts dziedātājas Lienes Greifānes vecākais dēls Sebastians, bet gleznotājai Liene Skulmei rīts bija īpaši darbīgs, jo uz skolu un bērnudārzu nācās izvadāt trīs lolojumus.

Dziedātāja Liene Šomase pavadīja savu princeses kleitā tērpto meitiņu Gabrielu uz bērnu dārzu, savukārt mūziķis Andis Kivičs 1. septembrī bija īpaši lepns, jo uz dārziņu pavadīja divas blondas princeses - Kimu un Keitiju.

Kamēr citi uz skolu veda atvasītes, dažas slavenības skolas gaitas uzsāka pašas. Piemēram, bijusī selfiju karaliene Santa Čerņevska, tērpusies pikantā mini kleitā, devās apgūt medicīnu budžeta grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!