Ķīnā cilvēki meklē visdažādākos veidus, kā kliedēt vientulību, un ne vienmēr tie ir seksuāla rakstura prieki – dažkārt cilvēkiem vienkārši gribas kādu, kurš viņiem uzdziedātu vai uzspēlētu klavieres.

Starp populārākajām tiešsaistes izklaides vietnēm ir Bobo.com, kur strādā vairāk nekā 10 000 meiteņu, kuras virtuālos viesus var iepriecināt ar dziedāšanu, klavieru spēlēšanu, dejošanu vai vienkārši tērgāšanu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, aptuveni 90% no apmeklētājiem ir vīrieši, un viņi lieliski apzinās šīs vietnes noteikumus - meitenes viņus izklaidēs, bet nekādas seksuāla rakstura darbības šeit nav iespējamas.

Dažām meitenēm, kuras strādā šajā amatā, paveicas - viņas pamana kāds turīgs vīrietis un vai nu kļūst par pastāvīgu klientu, kurš neskopojas ar naudu, vai pat veidojas romantiskas attiecības.

Tāpat dažas no virtuālajām viesu uzņēmējām atzinušas - dažkārt starp viņām un klientiem veidojas ļoti īpaša un cieša draudzība un morālais atbalsts, ko meitenes no viņiem saņem, ir ļoti būtisks.

Ne vienai vien no pievilcīgajām darbiniecēm ir arī savi pastāvīgie fani, kuri sūta daiļavām gan virtuālas, gan īstas dāvaniņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!