Foto: DELFI

Tuvojoties gada nogalei, par īpašu prieciņu tradicionāli parūpējusies projekta Cabaret radošā komanda - tapis jauns koncertiestudējums ar daudznozīmīgo nosaukumu ReLOVEution.

Trešdienas, 9. decembra, vakarā koncertzālē Palladium jaunais iestudējums pirmo reizi tika parādīts plašākai publikai, un tas, kā liecina atsauksmes sociālajos tīklos un pasākuma aizkulisēs, nav sagādājis vilšanos.

Šogad galvenā loma muzikālajā piedzīvojumā atkal uzticēta vienam no spilgtākajiem jaunās paaudzes izpildītājiem Latvijā Ralfam Eilandam, un viņu uz skatuves redzēsim kopā ar šovā Izklausies redzēts iepazīto Elzu Rozentāli un pievilcīgo Aiju Vītoliņu.

Producentu grupa Virus Art jau 12 gadus ik gadu skatītājiem piedāvā krāšņu koncertiestudējumu, ikreiz pārsteidzot ar ko nebijušu un jaunu.

Koncertiestudējuma ReLOVEution veidotāji saglabās gan intīmo uzstāšanās formu, gan arī veidos ļoti krāšņas un iespaidīgas kulminācijas, kurās tiks iesaistīti visi iestudējuma personāži.

Koncertiestudējumu veido režisors Viktors Runtulis un viņa komanda - kopumā pie jaunā iestudējuma strādājusi ap 50 cilvēku liela mākslinieciskā un tehniskā personāla komanda. Izrādes tērpi tapuši modes namā Amoralle dizaineres Ineses Ozolas vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!