Foto: Vida Press

Kopš amerikāņu sabiedrības dāma Kortnijs Stodena (attēlā), kura plašāk pazīstama ar iesauku nepilngadīgā līgava, šķīrusies no sava vīra, seriāla Lost aktiera Daga Hačinsona, kurš par viņu ir 35 gadus vecāks, viņa kļuvusi pilnīgi nevaldāma un dara visu, lai noturētu savu slavu.

Lai nezaudētu to popularitātes kripatiņu, kas vēl saglabājusies, 19 gadus vecā blondīne pēdējo pāris nedēļu laikā vairākkārt izspēlējusi savu milzīgo un mākslīgo krūšu "kārti", tās izrādot pludmalē un saviesīgos pasākumos, taču tagad viņa ķērusies pie jaunām metodēm.

Šonedēļ nepilngadīgā līgava sev pievērsa slavenību fotogrāfu uzmanību, dodoties izbraucienā ar velosipēdu, un viņa šo notikumu pārvērta vērienīgā šovā - Kortnija šīm aktivitātēm bija izraudzījusies īpaši "piemērotu" tērpu.

Efektīgā blondīne ar savu zaļo velosipēdu vizinājās, tērpusies rozā peldkostīmā, bet pedāļu viņa lepni mina ar ievērojama izmēra platformas zoles kurpēm. Tāpat viņa nebija aizmirsusi groziņā ielikt arī dārgu un šiku dizaineru somiņu.

Izbraucienā viņai kompāniju sastādīja kāds jauns puisis, kurš uz blondīni centās atstāt iespaidu, nemitīgi izpildot dažādus trikus, taču nepilngadīgajai līgavai, šķiet, šīs izdarības bija vienaldzīgas. Tā vietā viņa pati parūpējās par savu teatralizēto triku - meitene, pamanījusi, ka viņu fotografē, smaidīdama novēlās no velosipēda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!