Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļā slavenā Kardašjanu ģimenīte bija devusies atvaļinājumā uz Kostariku, un amerikāņu TV šovu zvaigznes bija apmetušās īpaši greznos apartamentos – savrupnamā, no kura paveras satriecošs skats uz okeānu.

Ceļojuma gaitām cītīgi sekoja līdzi arī sensāciju mednieki ar kamerām, kuriem izdevās tikt pie kārtējā guvuma zelta vērtē – kadriem, kuros ģimenes atpazīstamākā un nopelniem bagātākā pārstāve Kima redzama bikini.

Tiesa, mediju ievērību izpelnījies ne tikai Kimas Kardašjanas puskailais ķermenis, bet arī brīvdienu nams, kurā viņa bija apmetusies kopā ar saviem ne mazāk slavenajiem radiem.

Kā vēsta ārzemju mediji, ģimenīte dzīvojusi villā "Manzu", kas atrodas uz klintīm gleznainajā Papagajo pludmalē.

Šajā savrupnamā ir astoņas guļamistabas, un katrai no tām ir atsevišķa vannasistaba. Tāpat greznajā villā ir divi baseini, āra dušas un visdažādākās izklaides iespējas.

Viesi var baudīt spa zonu, kinozāli, vīna pagraba un cigāru smēķēšanas istabas labumus, kā arī iestiprināties bārā. Namā izbūvēta arī trenažieru zāle un brīvdabas jogas platforma.

Mediji ziņo, ka par vienu nakti luksusa savrupnamā ar skatu uz okeānu viesiem nākas šķirties no aptuveni 16,5 tūkstošiem ASV dolāru. Savukārt Kardašjanu ģimenīte villā mitinājās vairākas dienas un izbaudīja arī citus kūrorta labumus – devās pārgājienā pa džungļiem un lidojumā ar helikopteri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!