Foto: Publicitātes foto
Naktī uz piektdienu, 28. septembri, nelielam pulciņam cilvēku Rīgā tika prezentēti jaunie "iPhone" modeļi, un tos novērtēt bija sanākuši vairāki sabiedrībā zināmi ļaudis.

Prezentācija norisinājās modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", un starp pašiem pirmajiem latviešiem, kuriem tika tas gods paturēt rokās "iPhone Xs" un "iPhone Xs Max", bija tādi zināmi cilvēki kā TV raidījumu un pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš, mūziķis Miks Dukurs un Gatis Irbe jeb Gacho, pasākumu dekoratore Baiba Prindule-Rence, radio ētera personības Magnuss Eriņš un Kaspars Breidaks, stiliste Indra Salceviča, komiķis Rūdolfs Kugrēns un citi atpazīstami ļaudis.

Savukārt pirmie, kuri izmantoja iespēju iegādāties jauno "iPhone", bija producents Juris Millers un Elīna Plaude, "Delfi Izklaidi" informē prezentācijas rīkotāji. Pasākuma laikā tika izlozēts arī viens laimīgais, kurš dāvanā saņēma jauno "iPhone Xs" modeli. To savā īpašumā ieguva Aigars Trušulis.

Jaunākos "iPhone" modeļus visiem interesentiem iespējams iegādāties no piektdienas, 28. septembra, pulksten 10 oficiālā izplatītāja "iStyle" veikalos Rīgā, modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", kā arī tirdzniecības parkā "Alfa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!