Foto: Vida Press

Par septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci dēvētā amerikāniete Leisija Vailda (attēlā) turpina sapņot par vēl lielākiem apaļumiem, bet, lai krūtis izskatītos vēl iespaidīgāk, viņa krietni samazinājusi savu vidukļa apkārtmēru.

Lai nomestu liekos kilogramus, Leisija bija uzsākusi stingru diētu. Tas deva vēlamo rezultātu - sešu nedēļu laikā sieviete atvadījusies no gandrīz desmit kilogramiem liekā svara.

Diētas noteikumi gan robežojas ar pilnīgu neprātu - viņa uzturā lieto tikai ūdeni un citronu sulu, un dienā atļauts apēst vienu ābolu.

Savas ķermeņa pārvērtības sešu bērnu māmiņa izrādījusi kādā Floridas pilsētā, bet, protams, reti kurš spējis adekvāti novērtēt atsevišķu viņas ķermeņa daļu izmaiņas, jo visu acis ierasti pievērstas kuplajai krūtežai.

"Es jūtos patiesi labi, bet es domāju, ka man vajag nomest vēl kilogramus. Es vēlos visekstrēmāko ķermeni pasaulē, es vēlos būt kā staigājošs multiplikācijas filmu tēls," skaidrojusi pati skaistule, kura gan apzinoties, ka šādi var arī sabojāt veselību, tāpēc sola būt piesardzīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!