Foto: Instagram.com/richkidsmunich/
Uzvaras gājienu turpina "Instagram" foto blogi, kuros jauni bagātnieki zīmējas ar naudu un savu dižmanīgo dzīvesveidu. Pašiem sava komūna ir arī Minhenes turīgajiem cilvēciņiem, un ļaužu aktivitāte liecina, ka vāciešiem patīk izrādīties ne mazāk kā citu zemju iedzīvotājiem.

Pirms aptuveni diviem mēnešiem vietnē "Instagram" tapis blogs "Rich Kids of Munich" jeb "Minhenes bagātie bērneļi". Kā jau noprotams pēc nosaukuma, tajā tiek atspoguļots Bavārijas galvaspilsētas turīgo jauniešu dzīvesveids.

"Rich Kids of Munich" ieturēts bagāto ļaužu foto blogu labākajās tradīcijās, un tajā publicētajos krāšņajos foto iespējams novērtēt, kā dzīvo, atpūšas, izklaidējas un savas dienas vada paši turīgākie vācieši, kuri dzīvo Minhenē.

Kā liecina bildes, bagātie vācieši daudz neatšķiras no citu zemju turīgajiem ļaudīm. Arī viņiem pie sirds iet dārgi, ātri auto, luksusa rotaslietas, ceļošana privātajās lidmašīnās, ballītes uz jahtas, šampanietis brokastīs, pusdienās un vakariņās un citas naudīgo ļaužu izklaides.

Tā kā blogs tapis nesen, tajā publicēto bilžu apjoms nav pārāk liels – nedaudz virs 50 momentuzņēmumiem. Taču nav šaubu, ka laika gaitā tā popularitāte tikai augs.

#munich #richkids #richkidsmunich #gucci #sneaker #luxurylife #goodlife #highlife #madeinitaly

A photo posted by RICH KIDS OF MUNICH (@richkidsmunich) on Mar 23, 2016 at 3:47am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!