Foto: Publicitātes foto

Pasākumu vadītāja un pasniedzēja Ieva Adamss (attēlā), kura tiek uzskatīta par vienu no stilīgākajām pašmāju sabiedrības dāmām, šajā ziemā nolēmusi iepriecināt arī citas modes dāmas, atverot kažokādu izstrādājumu veikalu, kas daļu sabiedrības jau paguvis ne pa jokam nokaitināt.

Par mešanos kažokādu biznesā Ieva savus sekotājus informējusi sociālajos tīklos - vēsts par jaunatklāto veikaliņu Galleria Riga daļu viņas sekotāju priecējusi, bet citi metušies sievieti nosodīt par pievēršanos tirdzniecībai ar kažokādām un to, cik šāds bizness ir ētisks.

Adamss saņēmusi kritiku par to, ka tā vietā, lai kā sabiedrībā zināmu atpazīstamību iemantojusi persona cīnītos par dzīvnieku tiesībām, viņa izvēlējusies tirgot no zvēriņiem pagatavotus kažokus, kas uzskatāmi par lieku greznību un cilvēku iegribu apmierināšanu, nevis patiesu nepieciešamību.

Pati Ieva , kura nekad nav slēpusi savu mīlestību pret kažokādām, diskusijās iesaistīties nevēlas, norādot, ka viedokļi par dzīvnieku tiesībām un kažokādām ir tikpat daudz kā par geju attiecību legalizēšanu. Taisnoties viņa negrasās, bet aicinājusi lielos soģus pirms cīņas par dzīvniekiem nokārtot svarīgākus jautājumu.

"Sakārtojiet vispirms visu cilvēku dzīvi uz šīs planētas un tad ķerieties pie pārējām industrijām. Nodrošiniet ēdienu visiem, kas grib ēst, izskaudiet narkotikas, seksuālo vardarbību un bērnu pārdošanu orgānos, un tad varbūt parunāsim par dzīvnieciņiem," aicinājusi Adamss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!