Foto: Vida Press

Likstas piemeklējušas brazīliešu modeli Lizianu Gutjerezu (attēlā). Ārzemju mediji steidz vēstīt, ka daiļavai, visticamāk, tiks liegta iespēja piedalīties pretrunīgi vērtētajā Brazīlijas smukāko dupsīšu konkursā "Miss Bum Bum".

Lizianai kādā Riodežaneiro skaistuma klīnikā šomēnes tika veiktas vairākas procedūras, tajā skaitā tauku atsūkšana no vēdera un to injicēšana viņas gurnos, kā arī hialuronskābes filleru injekcijas abos dupša vaigos.

Liziana medijiem klāstīja, ka, lai gan viņas dupsis vienmēr bijis brangs, viņa vēlas, lai tas ir tikpat iespaidīgs kā amerikāņu TV šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas izdaudzinātā pēcpuse. Par procedūrām viņa kopumā iztērēja 25 tūkstošus ASV dolāru.

Kā vēsta izdevums "TMZ", drīzumā sāksies pieteikšanās konkursam "Miss Bum Bum". Arī Lizija ir to daiļavu, kuras vēlas iegūt Brazīlijas skaistākā dibena titulu, vidū.

Konkursa noteikumi paredz, ka dalībnieču pēcpuses nedrīkst būt mākslīgi uzlabotas. Lai izslēgtu iespējamību, ka kāda pēc titula cierē ar implantiem sēžamvietā, meitenēm tiek veikts rentgens.

Savukārt Lizija rīkojusies visai gudri, jo injekcijas pārbaudē neuzrādīsies. Tiesa, viņa pieļāvusi kļūdu, uz klīniku līdzi paaicinot fotogrāfu, kurš soli pa solim iemūžinājis, kā viņai dupsī špricēti filleri – konkursa organizatoriem tagad ir lietiskie pierādījumi, ka viņa titulu bija plānojusi izcīnīt ar negodīgām metodēm.

Konkursa organizatori medijiem norādījuši, ka Lizijas izredzes piedalīties konkursā tiks izskatītas un pastāv liela iespēja, ka viņas pieteikums nesen veikto procedūru dēļ tiks noraidīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!