Foto: www.facebook.com/annalucy.decinque
Zināmu popularitāti izdevies gūt 28 gadus vecajām dvīņu māsām Lūsijai un Annai Decinkvī (attēlā) no Austrālijas, kuras dalās it visā un tik ļoti alkst būt pilnīgi vienādas, ka pat gūlušās zem skalpeļa, lai izdzēstu katru sīkāko atšķirības zīmi.

Māsas nāca pasaulē ar vienas minūtes intervālu, un jau kopš dzimšanas brīža viņas visu dara kopā - Anna un Lūsija pat satiekas ar vienu un to pašu vīrieti. Tāpat viņas apmeklē vienu darbu, brauc ar vienu auto un ir izveidojušas kopīgus profilus sociālajos tīklos.

Abas māsas vienmēr bijušas ļoti līdzīgas, un līdz šim viņas spēja atšķirt tikai pašu māte, taču pēdējā laikā, pateicoties daudzajām plastiskajām operācijām, ko sievietes veikušas, arī ģimenes locekļiem kļūst arvien grūtāk pateikt, kura ir Anna, kura - Lūsija.

Abas māsas ir tik ļoti pārņemtas viena ar otru, ka veikušas virkni identisku procedūru, lai izdzēstu pilnīgi visas pazīmes, kas līdz šim viņas vienu no otras atšķīrušas. Viņu mērķis ir kļūt gluži identiskām.

Tā, piemēram, Lūsija un Anna palielinājušas lūpas un krūtis, kā arī ietetovējušas uzacis un ļāvušās vēl vairākām citām manipulācijām, par kurām kopumā jau iztērējušas gandrīz 156 tūkstošus eiro, turklāt, māsas negrasās apstāties.

Šobrīd dvīnes dzīvo pie savas mammas, un viņas pavada kopā katru dzīves sekundi - meitenes pat guļ vienā gultā. Kā Lūsija un Anna pastāstījušas vairākiem ārzemju medijiem, viņas ir kopā pat tad, kad nodarbojas ar seksu, jo dala vienu puisi.

Kā atklājušas māsas, viņas vienmēr satikušās ar brāļiem vai labākajiem draugiem, taču šobrīd viņām izveidojušās attiecības ar elektriķi vārdā Bens, kuram šāds attiecību modelis, tāpat kā dvīnēm, ir pilnīgi pieņemams.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!