Foto: Vida Press
Daudzas sievietes nespēj pretoties kārdinājumam publiski atkailināties, un šo draisko dāmu vidū ir arī amerikāņu fitnesa trenere, modele un aktrise Alīsija Ārdena (attēlā). Viņa šonedēļ pozējusi īpaši pikantā sesijā. Tiesa, pagaidām viedokļi dalās, cik veiksmīga bijusi viņas gorīšanās kameras priekšā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, 46 gadus vecā dāma drīzumā prezentēs savu fitnesa programmu Bangin Bods. Kampaņas ietvaros Alīsija piedalījusies fotosesijā, kurā izrādījusi visas savas labākās īpašības - vingro augumiņu, tvirto pēcpusi un trenēto ķermeni.

Fotosesija norisinājusies Losandželosā. Alīsija tajā pozējusi melnā bargās kundzes kostīmiņā un augstpapēžu zābakos. Daiļava gorījusies uz velna paraušanu, un savās radošajās izpausmēs viņa iesaistījusi arī tumšas saulesbrilles un caurspīdīgu šallīti.

Fitnesa trenere fotogrāfu iepriecinājusi ar īpaši lielu izdomu un pozu dažādību. Tiesa, šoreiz skaistule, iespējams, nedaudz pāršāvusi pār strīpu un pārkāpusi šauro robežu starp erotiku un vulgāru izrādīšanos, jo viņa nav kautrējusies pozēt ar plaši paplestām kājām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!