Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajās brīvdienās Ekvadorā noslēdzies skaistumkonkurss Misis pasaule 2014 (Mrs. World 2014), kurā tika izraudzīta šī gada skaistākā precētā sieviete. Par tādu tika atzīta krieviete Jūlija Joņina (attēlā).

Obligāta prasība konkursa dalībniecēm ir oficiāls sievas statuss, un šogad uz titulu pretendēja 40 skaistules.

Kā vēsta ārvalstu mediji, uzvarētāja - 29 gadus vecā Joņina - ir no Sanktpēterburgas, un viņa ir trīs bērnu māmiņa. "Tā ir liela uzvara gan man personīgi, gan arī visai Krievijai," pēc uzvaras teica Jūlija.

Iepriekš viņa kļuvusi par titulu "Misis Sanktpēterburga 2012" un "Misis Baltija 2013" ieguvēju, bet piedalījusies arī vairākos citos precēto sieviešu skaistumkonkursos.

Pirmais skaistumkonkurss Misis Pasaule notika 1985. gadā, un šogad tas notika 18. reizi (dažus gadus bija patraukumi). Krievijas pārstāves tajā līdz uzvarējušas jau divas reizes - 2006. gadā Sofija Aržakovska un trīs gadus vēlāk Viktorija Radočinska.

Ziņas papildinājums 12. augustā: izrādās, ka Joņina tomēr nav uzvarējusi skaistumkonkursā Mrs. World 2014, bet gan citā konkursā - Queen Beauty World 2014, kam ar iepriekš minēto konkursu nav nekāda sakara.

Tā kā neskaitāmi Krievijas mediji publicējuši ziņu par Joņinas uzvaru, noskaidrojies, ka šo sajukumu nejauši ir izraisījusi pati uzvarētāja.

"Man tika piešķirts tituls "Mrs. Queen Beauty World 2014". Mans starptautiskais pārstāvis šajā konkursā apgalvoja, ka es oficiāli varu izmantot nosaukumu "Misis pasaule".

Lai izvairītos no tālāka sajukuma šajā sakarā, no šī brīža mediju pārstāvjus lūdzu oficiāli mani dēvēt par "Misis pasaules karalieni", precizējusi jaunā skaistuma karaliene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!