Foto: DELFI

Sākoties Rīgas modes nedēļai, īpaši sarosās stilīgākie pašmāju cilvēki, starp kuriem jau pāris gadus ierindojusies arī modelis, blogeris un modeļu aģentūras Dandy pārstāvis Jaroslavs Barišņikovs (attēlā).

Modes nedēļa kļuvusi par pasākumu, kurā var ne tikai iepazīties ar aktuālākajām Latvijas un ārvalstu modes tendencēm, bet arī atrādīt jaunumus savos drēbju skapjos un stila izmaiņas.

Arī Jaroslavs, kura parādīšanās sabiedrībā katru reizi ir kā neliela performance, šoruden nolēmis kaut ko pamainīt dzīvē - līdz ar modes nedēļas sākšanos viņš mainījis matu krāsu.

Šoruden Jaroslavs, pošoties modes nedēļas pasākumiem, nolēmis mainīt matu krāsu - trešdien viņš devies uz frizētavu, kur pēc vairāku stundu darba ticis pie jauna matu toņa.

"Es vēlējos un joprojām vēlos blondus vai pat sirmas krāsas matus, bet pēdējo trīs četru gadu laikā man ir bijuši krāsoti mati, un, godīgi sakot, esmu aizmirsis kāda ir mana dabiskā matu krāsa.

Kādreiz man ir bijuši balināti mati, tad, dzenoties pakaļ tendencēm, nokrāsoju tos melnus. Melnā krāsa ir diezgan nikna, un ir jābūt prātīgam, mēģinot to eleganti dabūt nost," DELFI Izklaidei sarežģītās izmaiņas ieskicēja Jaroslavs.

Frizētavā viņš pavadījis sešarpus stundas, balināšanas dēļ mati kļuvuši ugunīgi rudi un, kā smejas pats Jaroslavs, viņš izskatījies pēc cālīša ar dzelteniem matiem, tāpēc mati ietonēti tumši blondā tonī, ko tautā saucos vienkārši par "latviešu pelēko".  

Atzīmējot lielo modes svētku sākšanos, Jaroslavs ne tikai mainījis matu toni, bet arī uzsācis īpašu Instagram projektu - visi fotovietnes lietotāji savām bildītēm no modes nedēļas tiek lūgti pievienot #rfw19, kas nodrošinās automātisku nokļūšanu portāla Frontrow.lv lielajā bilžu galerijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!