Foto: instagram.com/lillievehymo

Viens no veidiem, kā likt par sevi runāt, ir regulāra zīmēšanās sociālajos tīklos. Šim likumam sekojusi arī 16 gadus vecā ņujorkiete Lilī Haimovica (attēlā), kura ir ļoti turīgu vecāku meita. Pievilcīgā pusaudze vērienīgi atspoguļo savas gaitas vietnē Instagram, un tas viņai nesis lielu apjūsmotāju pulku.

Līlī ārišķīgais dzīvesveids un izrādīšanās piesaistījusi arī dažādu mediju ievērību. Kā vēsta The Daily Mail, Haimovica ir viena no pašām stilīgākajām un vienaudžu apbrīnotākajām pusaudzēm Ņujorkā. Viņas 16 gadu jubilejas svinībās uzstājies dziedātājs Džeisons Derulo, un nedēļas nogalēs meitene atpūšas pilsētas šikākajos klubiņos.

Viņas foto blogs vietnē Instagram ieinteresējis jau vairāk nekā 11 tūkstoš sekotāju, un fanu pulks strauji palielinās. Lilī publicētās bildītes ieturētas bagātnieku bērnu labākajās tradīcijās - meitene zīmējas ar smukām drēbītēm un dārgām dāvanām, izrādās bikini pie baseina, plātās ar savu māju un visādi citādi dižojas ar vecāku nopelnīto naudiņu.

Kā vēsta izdevums, Lilī apmeklē elitāru privātskolu un brīvajā laikā nodarbojas ar jāšanas sportu. Savukārt nedēļās nogalēs viņa dažādu slavenību pulciņā atpūšas Ņujorkas naktsklubos. Smukulītes dzīvesveids salīdzināts ar pusaudžu kulta seriāla Gossip Girls varoņu gaitām.

Meitenītei dižmanīgs dzīvesveids iepotēts jau no mazām dienām, un septiņu gadu vecumā Lilī tikusi pie sava pirmā mobilā telefona. Tāpat jāatzīmē fakts, ka 13 gadu vecumā viņa no jūdaisma pārgājusi budismā.

Dāmas izrādīšanās viņu padarījusi par pašu apskaustāko un apbrīnotāko pusaudzi visā plašajā Ņujorkā, un tas ir tikai laika jautājums, kad viņa uz sarkanā paklāja gozēsies līdzās tādām slavenībām kā Kailija Džennera un citām jaunām daiļavām, kurām tīk zīmēties ar vecāku naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!