Foto: Vida Press

Sugar daddy jeb "cukura tētuki" – turīgi kungi gados, kuri gatavi uzturēt, sponsorēt un apdāvināt jaunas, skaistas meitenes, pretī par to saņemot brīvas attiecības, uzmanību un bieži vien arī seksu – kļuvuši tik pieprasīti, ka daiļavas gatavas viena otru pamācīt, kā pie tāda tikt.

Lai gan daudzi uz "cukura mazulītēm" skatās ar pārmetumu, tā ir realitāte – Lielbritānijā un citās valstīs arvien vairāk meiteņu meklē sev turīgu sponsoru, kurš gatavs maksāt par izglītību, nosegt dzīvokļa īres izmaksas, apdāvināt ar dārgām dāvanām, palutināt ar vakariņām restorānā un sniegt citus dzīves mazos prieciņus, kurus iespējams nopirkt par naudu.

Būt par "cukura mazulīti" ne vienmēr nozīmē, ka obligāti jāiesaistās intīmos sakaros ar savu sponsoru. Taču visbiežāk meitenes, protams, ir gatavas arī gulēt ar "tētukiem". Tiesa, tikai līdz brīdim, kad tie ir dāsni.

Tīmeklī ir vairāki iepazīšanās portāli, kuri paredzēti tieši "cukura tētukiem" un viņu "mazulītēm". Ārvalstu mediji ziņo, ka, šim attiecību modelim kļūstot arvien populārākam, tapusi arī unikāla interneta vietne, kur meitenēm apmainīties pieredzēm un padomiem.

Let's Talk Sugar tiek dēvēts par "cukura mazulīšu" gidu un enciklopēdiju. Tīmekļa lapā ir vairākas pārskatāmas apakšsadaļas – mode, nauda, sekss, attiecības un vairākas citas.

Portālā, kas tapis aizvadītā gada izskaņā, tiek publicēti pamācoši, patiesi rakstiņi un dažādi ieteikumi, kā kļūt par īstenu "cukura mazulīti" un ko sagaidīt no attiecībām ar tētuku.

Tā, piemēram, kādā rakstā doti padomi, ko meitenei nekad nevajadzētu ēst, kad viņa devusies uz pirmo randiņu ar savu "cukura tētuku". Savukārt kādā citā publikācijā pamācīts, ka visērtāk veidot attiecības esot ar precētu vīrieti, jo tas nozīmē, ka nebūs nekādu lieku saistību un drāmu.

Neilgā laikā tīmekļa lapa, kurā "cukura mazulītes" dalās ar savu pieredzi, izpelnījusies lielu popularitāti, kas kārtējo reizi apliecina, ka nauda, lai arī cik skumji tas nebūtu, groza pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!