Foto: Vida Press
Lai gan mūsdienās daudzi savu ķermeni un seju tiecas uzlabot mākslīgi, 36 gadus vecā britu šovu zvaigzne un modele Alīsija Duvala (attēlā) apņēmusies iet citu ceļu – viņa vēlas atgūt dabisko skaistumu.

Sieviete ir Lielbritānijā atpazīstama personība – viņa savulaik piedalījusies dažādos TV šovos, apakšveļā pozējusi neskaitāmos žurnālos un joprojām bauda aktīvu sabiedrisko dzīvi, apmeklējot Londonas augstākās sabiedrības burziņus.

Nesen viņa viesojusies sarunu šovā "This Morning", lai pastāstītu, ka apņēmusies atgūt savu dabisko daili. 17 gadu vecumā Alīsijai veikta pirmā plastiskā operācija. Laika gaitā viņa iztērējusi teju miljonu britu mārciņu, tiecoties pēc mākslīgā skaistuma.

Pirms vairākiem gadiem Alīsijai konstatēta dismorfofobija – sievietei ir bailes no sava ķermeņa, un viņa ir pārņemta ar tā nepilnībām. Tas arī ir iemesls, kādēļ viņa tik agrā jaunībā sākusi mākslīgu tā uzlabošanu.

Tiesa, viņai izdevies pārvarēt savas bailes, un pirms kāda laika Alīsija sākusi atbrīvoties no visa mākslīgā savā ķermenī.

Tā, piemēram, viņa atbrīvojusies no pielīmētajiem matiem, atkal kļuvusi par bruneti. Tāpat no viņas sejas un dažādām ķermeņa zonām izņemti neskaitāmi implanti. Alīsija pastāstījusi, ka tie bijuši ievietoti neiedomājamās vietās – vaigos, zodā, gurnos un citviet.

Sieviete stāstījusi, ka viņai nācies vairākkārt paviesoties rehabilitācijas klīnikā un apmeklēt psihologus, lai atbrīvotos no plastisko operāciju atkarības un iemīlētu savu ķermeni tādu, kādu daba to radījusi.

Laika gaitā viņai tas arī izdevies, un šobrīd Alīsijai sev izvirzījusi mērķi atgriezties pie dabiskā skaistuma. Sieviete šo procesu nodēvējusi par ķermeņa un gara attīrīšanu.

Izdzēšot plastisko operāciju sekas, britu skaistule nolēmusi atgriezties arī pie sava īstā vārda. Viņa pasaulē nākusi kā Sāra Hova, taču pseidonīmu Alīsija Duvala pieņēmusi, kad sākusi mākslīgi pārveidot savu ķermeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!