Foto: Vida Press

Mūsdienās pietiek ar vienu komentāru sociālajos tīklos, lai saceltu īstu jezgu gan virtuālajā vidē, gan medijos, un šonedēļ tas izdevās Ņujorkas "Knicks" spēlētājam Kristapam Porziņģim, kurš "uzmeta acis" kādai apetītlīgai amerikāņu daiļavai.

Abigaila Rečforda savus "Instagram" sekotājus regulāri priecē ar valdzinošiem foto, no kuriem liela daļa atstāj maz vietas iztēlei. Tiesa, latviešu basketbola zvaigzne bija novērtējis vienu no tiem foto, kurā 25 gadus vecā daiļava ir salīdzinoši pieklājīgi apģērbta, nevis gozējas puskaila vai pilnīgi plikiņa.

Pievilcīgajai dāmai sociālajos tīklos izdevies kļūt par īstu zvaigzni – viņas "Instagram" profilam ir gandrīz septiņi miljoni sekotāju, un Abigaila neliek viņiem garlaikoties, regulāri priecējot ar daiļām bildītēm.

Rečforda ir dzimusi septiņu bērnu ģimenē Skrentonas pilsētā Pensilvānijas štatā un apmeklējusi katoļu pamatskolu un vidusskolu. Studiju gaitas viņa uzsākusi kādā jezuītu universitātē, bet mācības pametusi modeles karjeras dēļ.

Kopš 2014. gada Rečforda dzīvo Losandželosā, kur darbojas gan kā fotomodele, gan piedalās modes skatēs. Lai gan viņa tiek dēvēta arī par aktrisi, vismaz pagaidām Abigailas kontā ir tikai dažas nenozīmīgas lomiņas dažādos televīzijas projektos.

Viņas foto rotājis tādu vīriešu žurnālu kā "Maxim", "Playboy", "Esquire" un citu lapas, bet, kā jau tas pēdējā laikā notiek arvien biežāk, vislielāko slavu Abigailai ļāvuši iegūt tieši sociālie tīkli – populāra "Instagram" tīklā viņa kļuvusi 2013. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!