Foto: Publicitātes foto

Jaunais mūziķis un modes dizaineris Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers (attēlā pa labi), rudenim sākoties, nomainījis frizūru, iegūstot jau sen kārotos dredus un gatavo interesantu labdarības projektu.

"Man vienmēr ir gribējies dredus - jau Okartes skatuves laikos par tādiem sapņoju, tikai līdz šim nebija brīvas dienas, kad ieceri realizēt. Tiku pie divām brīvdienām, un devos iegūt dredus," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kašers.

Modīgā frizūra tapusi četru stundu laikā. Puisis, kura stila izjūta iedvesmojusi tik daudzus Latvijas jauniešus, atzinies, ka pagaidām gan esot nedaudz neierasta sajūta, jo pieaudzētie mati šķiet pasmagi, taču viņš pārliecināts, ka pie drediem pieradīs.

Jauno matu sakārtojumu Kašers jau iemūžinājis fotosesijā kopā ar kolēģi no izklaides pasākumu rīkošanas Jogitu Pūpolu. Šīs bildes tiks izmantotas, lai reklamētu labdarības akciju Laimes ota, kurā abi iesaistījušies.

"Palīdzēsim bērniem ar īpašām vajadzībām. Gatavojamies interesantā veidā vākt ziedojumus - pagaidām neteikšu, kā tas notiks, bet iespēja iesaistīties būs arī maniem atbalstītājiem," ieceri atklāj uzņēmīgais pusis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!