Foto: DELFI
Pašmāju dejotāju un dažādu šovu dalībnieci Aleksandru Kurusovu (attēlā) daba apveltījusi ar skaistām un sievišķīgām formām. Tumsnējā sieviete izceļas ar pamanāmu un valdzinošu dekoltē zonu, bet viņas pievilcīgo krūšu noslēpums – tā ir pienācīga mitrināšana.

"Pagaidām, kamēr vēl esmu jauna, man nav jāuztraucas par savu krūšu formu. Ikdienā man ļoti svarīgi ir mitrināt ķermeņa ādu. Arī dekoltē zonai uzklāju mitrinošu ķermeņa krēmu, lai āda tiktu barota. Specializētos krēmus krūšu ādai gan nelietoju," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Aleksandra.

Dejotāja, protams, regulāri apmeklē ārstu, lai pārliecinātos, ka ar viņas krūšu veselību viss ir kārtībā.

Tā kā Aleksandras dekoltē zona ir gana iespaidīga, turklāt dabas dota, viņa speciāli neizvēlas krūšturus, ar kuru palīdzību sievišķīgos apaļumus varētu izcelt vēl vairāk.

"Lai gan man ir vairāki push-up krūšturi, speciāli veikalā tos neizvēlos. Pēdējā laikā vispār cenšos pārāk neizrādīt savu dekoltē zonu. Cenšos piesegties un izvairos no apģērbiem, kuriem ir lieli izgriezumi. Man nepatīk, ka viss redzams kā uz delnas. Grūti pat pateikt, kādēļ tā. Iespējams, uz vecumu kļūstu gudrāka," smej dejotāja.

Savukārt pret plastiskajām operācijām un krūšu palielināšanu Aleksandrai nav iebildumu - tā ir katras sievietes pašas izvēle, ko darīt ar savu ķermeni.

"Ja viss tiek darīts ar mēru - kāpēc gan ne? Man gan grūti spriest, cik labi vai slikti šādu operāciju būtu veikt sievietēm, kuras vēl nav dzemdējušas, taču esmu dzirdējusi, ka bērna zīdīšanai implanti netraucē.

Pati gan pagaidām neesmu apsvērusi domu, ka krūtis varētu mainīt ar plastiskā ķirurga palīdzību.

Gaumes ir dažādas. Vīriešiem patīk dažādas krūtis. Manuprāt, nav nozīmes tam, kāda izmēra krūtis ir sievietei - galvenais, lai viņa ar sevi jūtas apmierināta. Ja sieviete ar mazām krūtīm jūtas par sevi pārliecināta, tad tādām tām arī jābūt," noslēgumā saka dejotāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!