Foto: AFI

Latvijas populārā seksoloģe Rita Lasmane (attēlā pirms 12 gadiem), kura vairākkārt pozējusi un atkailinājusies diezgan pikantās kailfoto sesijās, var lepoties ar iespaidīgām un kuplām krūtīm. Viņa atklāj, ka regulāri rūpējas par to, lai šī ķermeņa daļa saglabātos jauneklīga un tvirta.

"Nevarētu teikt, ka šobrīd ļoti iespringstu par to, kādas izskatās manas krūtis, bet, protams, ir vairākas lietas, kuras regulāri veicu, lai dekoltē zona izskatītos pievilcīga un kārdinoša," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta seksoloģe.

Vienu reizi divos gados Rita dodas pie ārsta, lai pārbaudītu krūšu veselību, savukārt ikdienā viņa veic kontrastdušas un lieto mitrinošus krēmus, lai dekoltē zonas āda būtu tvirta un saglabātu svaigumu.

"Neizmantoju krēmus, kuri speciāli paredzēti tieši krūtīm. Tā vietā izmantoju sejas krēmu, kuru ziežu arī uz dekoltē zonas. Šobrīd esmu iecienījusi un lietoju Vichy kosmētiku, ar kuras palīdzību mitrinu krūšu ādu.

Jāņem vērā, ka ar krēmiem un kontrastdušām vien nebūs līdzēts. Regulāri veicu vingrinājumus krūšu tonusam un visam ķermenim kopumā. Esmu iecienījusi arī peldēšanu un braukšanu ar riteni," savos paradumos dalās Lasmane.

Rita sākusi izmantot arī kādu jaunatklājumu - vakuummasāžas ierīci, kuru viņa pasūtījusi internetā. Šī ierīce viņai sniedz iespēju aprūpēt ķermeni mājas apstākļos, neizdodot lielu naudu skaistumkopšanas salonos par šāda veida procedūrām.

"Regulāri pati veicu vakuummasāžu. Sāku ar krūšu galiem un dekoltē zonu, pēc tam apstrādāju vēderu un kājas. Savukārt mans vīrs palīdz tik galā ar ķermeņa aizmugures daļu, kurai pati klāt netieku," stāsta Rita.

Taujāts, kāda ir seksoloģes attieksme pret krūšu palielināšanas operācijām, viņa neslēpj, ka arī pati apmeklējusi plastikas ķirurgu, lai uzlabotu krūšu formu.

"Pēc bērnu piedzimšanas un zīdīšanas cietu no kompleksiem par savām krūtīm, tādēļ devos pie ķirurga, lai tās nedaudz piekoriģētu. Implanti man nav ievietoti. Tās tika vienkārši piepaceltas, lai izskatītos tvirtākas un jauneklīgākas.

Par plastiskajām operācijām varu teikt visu to labāko, ja vien tās tiek veiktas saprāta robežās un netiek zaudētas proporcionālas ķermeņa aprises. Ja šādas operācijas uzlabo pašsajūtu un liek aizmirst par kompleksiem, kāpēc to nedarīt," noslēgumā saka Rita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!