Foto: Kadrs no video
Kuplo pašmāju slavenību pulciņu, kurā jau ietilpst tādu godpilnu profesiju pārstāvji kā ballīšu zvērs, selfiju karaliene, seksa eksperts un citu sfēru darboņi, papildina vēl nebijuša aroda pārstāve – dzīves eksperte.

22 gadus vecā Margarita (attēlā) iepriekš esot strādājusi par policisti, režisori, dziedātāju, aktrisi, stjuarti, viesmīli un sekretāri, bet nu beidzot sākusi darboties kādā nopietnākā arodā - viņa ir Latvijā pirmā dzīves eksperte.

Margarita atbildīgajā sfērā darbojas jau vairākus mēnešus. Šajā laikā viņa paspējusi YouTube publicēt vairākus pamācošus video.

Viņa izglītojusi tautu tādos nopietnos jautājumos kā svešvalodu nozīme karjeras veidošanā, pastāstījusi, kā dabūt vietu darbā, kurā neviens tevi nav aicinājis, kā arī izpaudusies intīmāku sfēru analīzē, dodot padomus mīlas dzīves veidošanā.

"Vairs nav jābūt vecam un bagātam, lai dotu padomus. Mēs esam paaudze, kura kļūs veca un bagāta, dodot padomus," sludina dzīvesgudrā daiļava. Margaritas padomi jau izpelnījušies neskaitāmu interneta lietotāju sajūsmu, un nācija nevar vien beigt jūsmot par viņas asprātībām. 

Ekspertes padomus dažādās sfērās iespējams iegūt, ieskatoties viņas YouTube kanālā Proffesional Liver, kura dēļ fani jau sākuši Margaritu mīļi dēvēt par profesionālo aknu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!