Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ par sava veida pašmāju interneta zvaigzni kļuvusi kāda meitene vārdā Marta Žanete Bratkus (attēlā). Viņa mikroblogu vietnē Twitter paziņoja, ka par 321 retvītu ir gatava nodzīt matus, un meitene arī godam savu solījumu turējusi.

Jauniete šo paziņojumu un bildi, kurā redzama ar gariem matiem, mikroblogu vietnē Twitter publicēja trešdienas, 12. februāra, pievakarē. Marta apsolīja, ka par 321 retvītu noskūs matus, un lieki teikt, ka šis tvīts zibenīgi iemantoja milzīgu atsaucību un retvītu skaits krietni pārsniedza nepieciešamo ciparu.


Divas stundas vēlāk meitene savā Twitter kontā jau bija padalījusies ar attēlu, kurā iemūžināts, ka viņa patiešām savu solījumu izpildījusi un godam turējusi virtuālajā vidē doto vārdu - Marta bildē redzama ar noskūtu galvu.


Tiesa, meitene vēlāk paskaidroja, ka lēmumu noskūt matus pieņēmusi jau pirms tam un tos būtu noskuvusi arī tad, ja tīmeklī viņas paziņojums negūtu atsaucību, taču, draugu pamudināta, viņa tviterī veikusi eksperimentu, kurā vēlējusies noskaidrot, vai cilvēki patiešām būtu gatavi retvītot ierakstu, ja tiem piesolītu kaut ko neikdienišķu.

Tāpat meitene arī atklājusi, ka viņa to nav darījusi slavas vai naudas dēļ. Kā viņa tviterī pēc tam atbildējusi uz neizpratnes pilnajiem jautājumiem, viņa šādu lēmumu pieņēmusi, jo vēlējusies atbalstīt savu līgavaini, kurš sirgst ar slimību, kuras ietekmē viņam neaug apmatojums - meitene gribot viņam parādīt, ka mati nav tā lieta, par ko vajadzētu pārdzīvot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!