Foto: LETA
Trešdien, 26. martā, Rīgā pēc Valsts prezidenta Andra Bērziņa vizītē ieradās Zviedrijas karalis Kārlis XVI Gustavs un karaliene Silvija, un daudzus latviešus iepriecinājusi ne tikai zviedru karaļpāra viesošanās, bet arī mūsu pirmās lēdijas Daces Seisumas elegance.

Jau kopš Andra Bērziņa kļūšanas par Valsts prezidentu Seisuma publiskos pasākumos apliecinājusi savu gaumes un stila izjūtu - eksperti dāmu vienmēr slavējuši par fantastisko spēju savos tērpos apvienot gan oriģinalitāti, gan stingrās etiķetes prasības.

Arī šoreiz Seisuma gan ārvalstu viesus, gan Zviedrijas karaļpāra sagaidītājus priecējusi ar elegantu tēlu - āra pasākumiem viņa bija izvēlējusies gaišas krāsas apmetni, zem kura bija zilgana toņa kostīms, bet koptēls bija papildināts ar stilīgu cepurīti.

Seisumas tērps jau aktīvi tiek apspriests gan sociālajos tīklos, gan interneta komentāros, un, lai gan vairums tam velta slavinošus vārdus, atrodas arī tādi, kurus pirmās lēdijas elegance nav spējusi aizkustināt.





Jau vēstīts, ka Zviedrijas karaļpāra vizītes mērķis ir apliecināt un stiprināt ciešās un draudzīgās attiecības starp Zviedriju un Latviju kultūrā, politikā un ekonomikā, un viesošanās laikā viņi apmeklēs dažādus ievērības cienīgus objektus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!