Foto: Instagram.com/julia.stakhiva/
Ārvalstu mediju ievērības lokā nonākusi kārtējā bagāto vecāku atvase, kurai sociālajos tīklos patīk izrādīt, kā tiek tērēta turīgā papucīša un māmiņas sūri un grūti nopelnītā nauda. 23 gadus vecā ukraiņu izcelsmes daiļava Jūlija Stakiva (attēlā) ne dienu savā mūžā nav strādājusi.

Savas greznās un apskaužamās dzīves aizkulises Jūlija plaši atspoguļo Instagram foto blogā, kuram ir gandrīz desmit tūkstoši sekotāju. Ukraiņu skaistules publicētie attēli ir krāšņi un burtiski izstaro šiku un pārticību.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka Jūlija šobrīd mitinās Londonā – pievilcīgā ukrainiete apmetusies uz dzīvi prestižajā Kensingtonas rajonā un apgūst augstāko izglītību Anglijas galvaspilsētā.

Britu laikraksti vienmēr bijuši kāri uz skandāliņiem, un tie Jūliju padarījuši par vietējā mēroga sensāciju. Ukrainiete sniegusi intervijas vairākiem medijiem, kurās nav slēpusi, ka viņai patīk dzīvot izšķērdīgi.

Intervijās 23 gadus jauniņā Jūlija stāstījusi, ka viņa par dažādām skaistuma procedūrām savā maigajā vecumā kopumā jau iztērējusi vairāk nekā 253 tūkstošus eiro.

Katru gadu aptuveni 38 tūkstoši eiro no vecāku bagātības tiek atvēlēti botoksa injekcijām, lūpu palielināšanai un zobu balināšanai. Turklāt skaistuma procedūras un matu frizēšana tiek veikta Maskavā.

Savukārt Jūlijas garderobe ir aptuveni 1,9 miljonus eiro vērta. Tajā atrodams viss, ko vien sirds kāro – kažoki, dārgas dizaineru somiņas, šikas kurpītes un citi aksesuāri.

Tiesa, nekas šajā dzīvē netiek piešķirts tāpat vien – arī Jūlijai ir pienākumi, kuri viņai jāpilda. Tā, piemēram, viņas turīgais tēvs, kuram Ukrainā pieder vairāki dažādi biznesi, savai meitai noalgojis apteksni, kura seko līdzi, lai daiļava neaizrautos ar uzdzīvi un alkohola lietošanu.

Perfect much to my lipstick 👄

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Mar 20, 2016 at 6:37am PDT

Work hard for the people who want to see you fail 🙌☎️💸 #mylittlecastle #businessmeetings #london

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Mar 16, 2016 at 6:56am PDT

#lfw wearing my favourite Gucci fur 👁

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Feb 22, 2016 at 1:18pm PST

Back to Uni 🎓😊

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Feb 4, 2016 at 9:20am PST

😎

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Jan 31, 2016 at 10:44am PST

🎉🍷😌 Perfect evening

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Jan 23, 2016 at 1:07pm PST

Теперь и я в тренде 😂#glodiatorsandals

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Jul 2, 2015 at 12:49pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!