Foto: Privātais arhīvs

Kā jau ikvienai sievietei, arī rumānietei Loredanai Čivu neprātīgi patīk izģērbties un pozēt puskailai, taču šī viņas tieksme beigusies pagalam nelāgi – apskatot meitas atklātās fotogrāfijas žurnālā Playboy, viņas tēvs savulaik izdarījis pašnāvību.

Par to 25 gadus vecā milzpupe, kura Rumānijā jau sen pazīstama kā visai piedauzīga modele, medijiem pastāstījusi pati. Loredana neslēpj, ka šajā ģimenes traģēdijā, kas notika pirms septiņiem gadiem, vainīga ir tieši viņa.

Kad Loredanai bija 18 gadi, viņas tēvs par meitas izlaidīgo dzīvesveidu nejauši uzzinājis no slavenā žurnāla Playboy rumāņu izdevuma lappusēm, no kurām rēgojušās ļoti atklātas viņas meitas fotogrāfijas.

Pēc tam ģimenē noticis nepatīkams skandāls. "Kad viņš to uzzināja, mēs pārtraucām kontaktēties, un tēvs pat kādu laiku centās izolēt mani no citiem ģimenes locekļiem," par senajiem notikumiem stāstījusi skaistule.

Vairākus mēnešus viņi patiešām nav sarunājušies, bet, kad Loredana ieradās tēva mājās ar viņu izlīgt, viņa atklāja, ka tēvs bēniņos ir pakāries. Policija neatrada nekādas pirmsnāves zīmītes vai citas liecības, bet kaimiņi apgalvojuši, ka līdz pat pēdējam brīdim vīrietis šķitis jautrs un sabiedrisks.

"Pat pēc visiem šiem gadiem man ir grūti par to runāt - tas ir ļoti sāpīgi. Nevienam nenovēlo ko tamlīdzīgu piedzīvot," vietējiem medijiem stāstījusi Loredana, kura gan ne uz mirkli nav pārtraukusi dalīties ar saviem kailfoto.

"Tobrīd domāju, ka tētis grib mani tikai pārmācīt, un man ne prātā nenāca, ka viņš to izdarīs. Man ir bail domāt, ka viņš to izdarīja manis dēļ. Un man ir žēl, ka mēs tā arī nepaspējām apspriest notikušo," intervijā stāstījusi Loredana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!