Foto: Kadrs no video
35 gadus vecais amerikānis Tobiass Strebels (attēlā) ir tik ļoti apsēsts ar daudzu tīņu dievināto dziedātāju Džastinu Bīberu, ka viņš izgāzis kaudzi naudas, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos mūziķim. Tagad tapis zināms, ka pusaugu meitenīšu elka dubultnieks mīklaini pazudis.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Tobiass, kurš ir dažādu realitātes šovu dalībnieks, pēdējo reizi manīts aizvadītās nedēļas nogalē Holivudā. Policija Bībera līdzinieku izsludinājusi meklēšanā, taču pagaidām centieni atrast vīrieti nav vainagojušies ar panākumiem - viņš ir kā akā iekritis.

Šī vēsts pamatīgi satraukusi tos, kas ar milzīgu aizrautību seko līdzi Strebela gaitām. Tobiass ir gluži vai apsēsts ar vēlmi izskatīties mats matā kā daudzu tīņu dievinātais dziedātājs, un viņš ASV iemantojis slavu kā Bībera līdzinieks.

Pēdējo gadu laikā vīrietis dažādās plastiskajās operācijās iztērējis aptuveni 87 tūkstošus eiro, un katrs cents bijis sāpju un pūliņu vērts. Tobisa seja laika gaitā ieguvusi Bībera piemīlīgā ģīmīša aprises, un tas, protams, 35 gadus vecajam fanātam zināmās aprindās nesis visnotaļ lielu slavu.

Kādā intervijā Tobiass savulaik atzinies, ka, viņaprāt, Džastins Bībers esot neizmērojami skaists, un daba dziedātāju apveltījusi ar izteiktiem vaigu kauliem, lielām acīm un pilnīgām lūpām, kas iedvesmojušas pēc šiem standartiem tiekties arī Strebelu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!