Foto: Privātais arhīvs

No 20. līdz 30. augstam Malaizijā norisināsies prestižais skaistumkonkurss Mrs Universe 2014, un Latviju tajā pārstāvēs Anita Pužule (attēlā).

Fonds IntRIGA World, kas Anitu deleģējis uz šo konkursu, piedāvā arī interviju ar Anitu, kura jau sākusi gatavoties šim konkursam.

Kādas ir tavas kopējās izjūtas pirms konkursa?

Esmu pozitīvu emociju pārņemta. Uzskatu, ka dzīve mums piespēlēt neticami brīnišķīgas iespējas, šī ir viena no tādām. Ar nepacietību gaidu brīdi, kad būšu Malaizijā, satikšu visas apbrīnojamās, drosmīgās un skaistās sievietes, konkursa dalībnieces un varēšu pārstāvēt Latviju tik nozīmīgā pasākumā.

Pastāsti nedaudz par to, kāda ir tava ikdiena, ar ko tu nodarbojies?

Vienmēr esmu gribējusi padarīt pasauli labāku, laimīgāku un skaistāku, lai visapkārt ir smaidoši, enerģiski cilvēki. Pirms pāris gadiem sapratu, ka pavisam elementāri to var izdarīt, sakārtojot savu garīgo un fizisko ķermeni, pievērsos fitnesam pati un šobrīd palīdzu arī citām sievietēm spert soli pretī savai pašpārliecībai un skaistumam, gatavoju treniņu programmas, diētas plānus, palīdzu sasniegt mērķus un noticēt savām spējām.

Aizraušanās?

Dievinu ceļojumus!  Manā darāmo lietu sarakstā absolūti noteikti ietilpst pasaules apceļošana. Tas ir vienkārši apbrīnojami, cik daudz pieredzes un dzīves gudrības sniedz katrs ceļojums! Mešanās iekšā nezināmajā, klejošana pa svešām ielām, iespēja satikt jaunus fantastiskus cilvēkus, atklāt arvien kaut ko jaunu sevī, jā, tas patiesi mani aizrauj! 

Kas ir tavas kaislības?

Veselīgs dzīvesveids. Tas ietver gan attieksmi pret to, ko un kāpēc es ēdu, kā un kāpēc es trenējos. Jo sports jau nav tikai fizisks spēks un ķermeņa skaistums, tā ir apziņa, dzīves uztvere, kas man palīdzēja pieņemt sevi tādu, kāda esmu, atbrīvoties no bezgala daudziem aizspriedumiem, apzināt, cik neizsmeļami enerģijas resursi manī mīt. Tas ir vienkārši apbrīnojami. Es vēlos, lai ikviena sieviete apzinātos šo iespēju un izmantotu to.

Kas ir tava mīļākā vieta? Varbūt ir kāda vieta, kur atrodoties tu spēj uzņemt spēku, enerģiju vai gūt mieru?

Brīžos, kad sajūtu, ka enerģijas turpat vai nav un tūlīt, tūlīt pārdegšu, smelties spēkus dodos pie dabas. Un noteikti viena. Man patīk šādos brīžos palikt klusumā ar savām domām, ļaut tām brīvi klejot, izelpot visu negatīvo, pasapņot par visu skaisto. Un ir absolūti vienalga, vai to daru tumšā naktī okeāna krastā, līdz ceļiem iebridusi dziļās Latgales lauku kupenās vai vienkārši agrā rītā dodoties skrējienā caur snaudošās Rīgas parkiem.

Vai tev ir savs talismans? Un varbūt ir kāds spilgts notikums, kas licis saprast, ka talismans tiešām sevi attaisnojis?

Nav gan. Negribu savu veiksmi un likteni uzticēt kādai lietai. Jo kas gan ir amuleti un talismani? Ar pozitīvu enerģiju un spēku uzlādēti priekšmeti, kuru darbībai mēs ticam. Mans spēks ir manā pārliecībā un ticībā tam, ko daru!

Nosauc trīs savas mīļākās lietas!

Augstpapēžu kurpes, Acqua Di Gioia Essenza smaržas un galvu reibinošas dejas karstās vasaras naktīs

Kas tevi iedvesmo?

Cilvēki, kuri nebaidās sapņot un dara visu, lai savus sapņus piepildītu, nebaidoties no stereotipiem un apkārtējo viedokļa.

Ko tu varētu novēlēt ikvienam dzīvē izdarīt?

Iemācīties uzdrīkstēties, jo iespējams ir absolūti viss, kam noticam.

Kāds ir tavs dzīves moto?

Smaidi! Jo dzīve ir brīnišķīga un tajā ir tik daudz lietas, par kurām priecāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!