Foto: Vida Press
Dāmām, kuras daba apveltījusi ar maziem un neizteiksmīgiem pupiņiem, nereti ir grūti izcīnīt savu vietu pasaules šovbiznesā. To ņēmusi vērā arī amerikāņu realitātes šovu zvaigzne un par nepilngadīgo mammu dēvētā Makenzija Makkeja (attēlā), kura palielinājusi krūtis un jaunos implantus steigusi atrādīt pludmalē.

20 gadus vecā Makenzija ASV iemantojusi slavu kā nepilngadīgā mamma, un viņa ir viena no pretrunīgi vērtētā realitātes šova Teen Mom jeb "Pusaugu mamma" dalībniecēm, kurā tiek atrādīta nepilngadīgo māmiņu dzīve.

Makenzija, kura ir divu bērnu mamma, savu pirmo mazuli laida pasaulē 16 gadu vecumā, un nepilngadīgās māmiņas slava viņai piekabināta gluži kā birka, taču meitenes sapnis ir iemantot popularitāti kā fitnesa modelei.

Jauniete jau ilgu laiku sapņoja par krūšu implantiem, kas viņas ķermeni padarītu sievišķīgāku un formas apetītlīgākas, un beidzot viņa īstenojusi savu kvēlāko vēlēšanos - Makenzija tikusi pie brangiem labumiem.

Savas jaunās silikona krūtis, kuras no mazītiņa A izmēra palielinātas līdz C izmēram, jaukā blondīne aizvadītās nedēļas izsaņā atrādījusi Losandželosas pludmalē, kur viņa pozējusi fotogrāfiem īsos šortiņos un bikini augšiņā.

Tiesa, lielo prieku par jaunajām krūtīm nedaudz aizēnojis fakts, ka ārvalstu medijos izplatījušās baumas, ka nepilngadīgā mamma naudiņu operācijai sadiedelējusi interneta ziedojumu vietnē Myfreeimplants.com.

Šajā tīmekļa vietnē izmisušas un silikona krūšu kāras dāmītes vāc ziedojumus, lai varētu palielināt savus labumus, neiztērējot ne kapeikas no sava maciņa. Jau vēstīts, ka savulaik arī pašmāju dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee naudiņu jauniem pupiņiem diedelēja internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!