Foto: instagram.com/russianrating/

Drūmajā un lietainajā janvāra izskaņā Latvijā iemirdzējies kāds gaišs saules stariņš. Apņēmīgie seši puiši no Latvijas, kuri desmit baļļu sistēmā jau vērtē Latvijas, Lietuvas un Igaunijas meitenes foto blogā Baltic Rating, ķērušies klāt arī Krievijas daiļavu vērtēšanai.

Šonedēļ Baltic Rating veidotāji oficiāli izziņoja, ka ķērušies klāt krievu meiteņu dailes vērtēšanai. Šim nolūkam Instagram izveidots foto blogs Russian Rating, kurā varēs iepazīties ar smuko Krievijas sieviešu bildēm un to vērtējumu desmit baļļu skalā.

DELFI Izklaidei atklāj bloga veidotāji, Russian Rating ietvaros viņi izvērtēs attēlus, ko iesūtīs Krievijā dzīvojušās vai tur dzimušās daiļaviņas. Pirmās krievu skaistules jau novērtētas, un rezultāti ir pat ļoti iepriecinoši - visas ieguvušas atzīmes virs 8,3 ballēm.

Vērtētāju sešinieks gan pagaidām atturas izdarīt konkrētus secinājumus par Krievijas meiteņu daiļumu vai apgalvot, ka te būs baudāmi skaistāki attēli, nekā Baltijas skaistuļu blogā.

"Tā ir gaumes lieta, par ko nestrīdas. Secinājumus grūti izdarīt, esam tikko sākuši," skaidro vērtētāji. Ar krievu skaistulēm un viņām ieliktajām atzīmēm var iepazīties, pievienojoties Russian Rating faniem šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!