Foto: Privātais arhīvs
Neraugoties uz skaisto seju, apskaužamo figūru un tvirtajiem pupiņiem, 25 gadus vecā modele Lūsija Harolda (attēlā) no Birmingemas uz randiņiem neiet – viņa stāsta, ka puiši vienkārši ar viņu negrib iepazīties.

Apakšveļas modele, kuras foto rotā daudzu žurnālu vākus, apgalvo, ka viņai katastrofāli neveicas mīlestībā, tāpēc nācies spert visai radikālus soļus, pat izveidojot īpašu iepazīšanās portālu vientuļiem cilvēkiem viņas dzimtajā Birmingemā.

"Satikties ar vīriešiem vairs nav tik vienkārši kā agrāk. Esmu pārliecināta, ka mūsdienu vīrieši baidās iepazīties uz ielām," intervijā stāsta Lūsija, kuras pozējusi tādiem vīriešu žurnāliem kā Zoo, Nuts un Loaded.

Lūsija apgalvo, ka viņai neveicoties mīlestībā un viņa nevar atrast puisi, kurš viņu kaut vai uz randiņu uzaicinātu.

"Vairums vīriešu domā, ka man jau ir puisis, jo es esmu modele, un pat nemēģina iepazīties. Ja es atpūšos klubā vai bārā, man pat neviens nepiedāvā izmaksāt dzērienu. Man patiešām ir grūti atrast pārīti, ar ko aiziet uz tikšanos," neslēpj skaistule.

Pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem iepazīties tradicionālā veidā, Lūsija laimi izmēģinājusi televīzijas iepazīšanās šovā, taču bez panākumiem - puisis izvēlējies kādu citu meiteni.

Tieši tad modelei ienākusi prātā doma izveidot iepazīšanās portālu Birmingemas vientuļajām sirdīm. "Es daudz ceļoju pa pasauli, bet neapšaubāmi puisi gribētu no savas dzimtās pilsētas," skaidro Lūsija.

Tagad viņa izveidojusi iepazīšanās portālu, tomēr, lai palīdzētu citiem bēdubrāļiem, ideja ir tālejoša - iniciēt kokteiļu vakarus, kuros portāla lietotāji viens ar otru varētu iepazīties klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!