Foto: Instagram.com/viki_odintcova/
Nesen sašutumu un neviennozīmīgu sabiedrības reakciju izraisīja Vikija Odincova (attēlā), kura tiek dēvēta par vienu no skaistākajām Krievijas "Instagram" modelēm. Daiļava piedalījās pārgalvīgā fotosesijā uz kādas Dubaijas augstceltnes, pakļaujot riskam savu dzīvību. Tagad viņa sniegusi savu komentāru par visu notikušo.

Vikija balansēja uz šauras pārejas un karājās aiz vienas rokas simtiem metru virs zemes. Turklāt pārgalvīgā modele kameras priekšā gorījās bez jebkādiem stiprinājumiem.

Vikijas pārdrošās izklaides sadusmoja Dubaijas policiju, un viņai nācās parakstīt oficiālu paziņojumu, ka nekad vairs līdzīgi nerīkosies. Modele atzinusies, ka ļoti riskējusi ar savu dzīvību, tomēr, atrodoties augšā, bailes nav jutusi.

Kā skaidrojusi modele, procesu iemūžinājis fotogrāfs Aleksandrs Mavrins, savukārt puisis, kurš rūpējies par viņas drošību un devis dažādas norādes, bijis pazīstamais krievu pārgalvis Oļegs, kurš plaši pazīstams ar segvārdu Oleg Cricket un iekarojis ne vienu vien augstceltni.

"Oļegs ir profesionālis, un lēmumu pieņēmām spontāni. Aizgājām un vienkārši izdarījām. Es nedomāju par to, vai viņam uzticos. Man nebija bail un necēlu paniku. Kad biju ēkas pašā augšā, jutos pavisam mierīga. Tā tas bija līdz brīdim, kad nokāpu lejā. Tad es aptvēru, ko nupat esmu darījusi un cik tas ir bailīgi," izdevumam "Mail Online" sacījusi Vikija.

Meitene skaidrojusi, ka, atgriežoties uz zemes, viņa apjēgusi, cik šis piedzīvojums bijis bīstams un ka sekas varējušas būt letālas.

"Esmu pārliecināta, ka nekad to vairs neatkārtošu. Tā ir viena no lietām, ko izdarīju tikai reizi mūžā, un man ar to pietiek. Arī mani vecāki redzēja video un viņi to uzvēra ar dalītām emocijām. Beigu beigās viņiem nācās ar to vienkārši samierināties, bet man bija jāapsola, ka nekad to vairs neatkārtošu," klāstījusi Vikija.

Tāpat modele cer, ka neviens no viņas faniem nemēģinās atkārtot kaut ko līdzīgu. "Es cilvēkiem vienmēr piekodinu, lai viņi nekādā gadījumā neņem no manis piemēru. Cilvēkiem jādomā pašiem ar savu galvu un jāpieņem lēmumi," piebildusi Vikija.

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova @sashatikhomirov #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on Dec 29, 2016 at 7:50am PST

Trust me 💙.. #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on Feb 18, 2017 at 4:04am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!