Foto: Vida Press
Trešdien, 5. septembrī, Londonā norisinājās prestižā izdevuma "GQ" ikgadējā "Men of The Year" balvu pasniegšanas ceremonija, kurā ierasti lauvas tiesu uzmanības izpelnās šovbiznesa dīvas un viņu krāšņie tērpi.

Ceremonija norisinājās jau 21. reizi, un šogad tā notika sadarbībā ar zīmolu "Hugo Boss", vēsta ārzemju mediji.

Pie apbalvojumiem dažādās kategorijās tika tādi pazīstami kungi kā mūziķis Džons Ledžends, aktieris Džefs Goldblūms, Velsas princis Čārlzs, dizaineris Čārlzs Džefrijs, politiķis Deivids Lemijs un vēl daudzi citi.

Apbalvotas tika arī vairākas daiļā dzimuma pārstāves – aktrise Elizabete Mosa, dizainere Donatella Versače, dziedātāja Dua Lipa un citas šovbiznesa dīvas.

Pēc pasākuma dedzīgi tiek apspriesti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī dāmu stils, un vairākas vakara viešņas šogad pamanījušās izcelties ar īpaši krāšņiem un atklātiem tērpiem.

Par vienu no visvairāk fotografētajām ceremonijas apmeklētājām kļuvusi modele Rouzija Hantingtona-Vaitlija. Viņa bija ģērbusies melnā vakarkleitā, kuras dekoltē veidots no daudzām sīkām lentītēm.

Ar iespaidīgu tērpu pārsteigusi arī aktrise Keita Bekinseila, kuras tērps pilnībā atsedza vienu viņas ķermeņa pusi. Savukārt britu popzvaigznes Ritas Oras tēla odziņa bija melnas zeķes ar mežģīņu maliņu un zeķturi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!