Foto: DELFI

Visai lielu uzmanību no meiteņu puses izpelnījies šova Jaunā talanti fabrika dalībnieks Pāvels Fomkins (attēlā), kurš ikdienā strādā par masieri. Liekot talkā savas prasmes un zināšanas, viņš apčamdījis teju visas šova dāmas.

Tā kā dzīve norit slēgtās telpās un brīžam dalībnieki izjūt pamatīgu sasprindzinājumu, gatavojoties iknedēļas koncertiem, masiera klātbūtne šova dalībniekiem ir gluži kā medusmaize izsalkušajam.

Pāvels iemācījies savas prasmes atjautīgi likt lietā. Šova vērīgākie skatītāji pamanījuši, ka puisis visbiežāk apkalpo un aplaimo tieši daiļā dzimuma būtnes - gandrīz katru dienu Pāvels ar savām masiera prasmēm iepriecina Ievu un šad tad pa kādam laimes brīdim tiek arī Elizabetei.

Arī atpūtas vakarā, kuru šova puiši meitenēm sarūpēja 9. septembrī, Pāvels meitenēm sagatavoja burbuļvannu un pēcāk visas dāmas izmasēja. Meitenes neslēpj, ka Pāvela pieskārieni viņām šķiet patīkami.

Savukārt pats puisis nekautrējoties atzīst: "Man ļoti patīk masēt". Lai gan šova skatītāji mēļo, ka Pāvels ar masāžu palīdzību cenšas kādai konkrētai meitenei izrādīt simpātijas, jaunais talants to noliedz, taču neslēpj, ka sava favorīte šovā viņam esot.

Pārrunās ar Balstiņu puisis atklāja, ka viņa redzeslokā ir kāda būtne, kura viņam ļoti simpatizē, taču šīs meitenes identitāti viņš vēlas paturēt noslēpumā. Pāvels arī atspēkoja baumas, ka tā varētu būt Ieva.

"Man Ieva nepatīk vairāk kā citas meitenes. Viņa ir mīļa, normāla meitene, bet man patīk cita. Varbūt viņa atrodas šova telpās. Viņa ir gudra. Es viņai neesmu teicis, ka man viņa patīk, bet šī meitene to zina," atklāts, bet tajā pašā laikā noslēpumains bija Pāvels.

Savukārt šova skatītāji spriedelē, ka par Pāvela interešu objektu kļuvusi aizvadītās nedēļas jaunpienācēja - Kristīne Šomase. Vērīgā nācija pamanījusi, ka arī meitene neesot vienaldzīga.

"Ha, protams, ka tā ir Kristīne! Viņa taču Pāvelam diezgan bieži buču prasa! Atceros, ka pirmo reizi Kristīne tāpat vien iedeva viņam buču uz lūpām, kad bija puišu vakars džakuzi," jauniešu savstarpējās attiecības analizējis kāds skatītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!