Foto: Vida Press
Muļķīgi uzskatīt, ka par šmaugu vidukli sapņo tikai sievietes. Arī daudzi vīrieši tīko tikt pie slaida vēderiņa, un daži pat ir gatavi paciest milzu sāpēs, lai šo ieceri realizētu.

Par sevi atkal atgādinājis brazīliešu izcelsmes "dzīvais Kens" Rodrigo Alvess, kurš zem skalpeļa gūlies tik daudz reižu, ka to vairs nav iespējams saskaitīt. Ar plastiskajām operācijām apsēstais vīrietis izmēģinājis visas iespējamās procedūras, iztērējis kaudzi naudas un vēl negrasās apstāties.

Alvess iecerējis klīnikā veikt ribu izņemšanas operāciju. Sākumā viņš plānojis atbrīvoties no sešām ribām, bet ārsti brīdinājuši, ka iznākums var būt letāls, tāpēc viņam nācies kļūt nedaudz pieticīgākam un aprobežoties tikai ar četru ribu izņemšanu.

Savu sašutumu vīrietis paudis izdevumam "Mail Online". "Es sākumā biju neapmierināts, jo mans plāns bija kļūt tik slaidam, lai atkal varu iespīlēties ceturtā izmēra džemperos, bet, ja tiks izņemtas vēl divas papildus ribas, tas varētu kaitēt manām plaušām, un dakteri nevēlas, lai manai veselībai draud briesmas," sūkstījies Alvess.

Kā atklājis operāciju fanātiķis, četru ribu izņemšanas procedūra viņam tiks veikta janvārī. "Mana dzīve ļoti mainīsies. Pienākot nākamā gada vasarai, es izskatīšos pēc fitnesa modeļa," dižojies Alvess.

Vīrietis gan nedaudz bēdājies, ka dakteri viņam likuši sākt sportot, lai jau laicīgi uztrenētu vēdera muskuļus, kas palīdzēs balstīt viņa rumpi pēc ribu izņemšanas. Tāpat arī Alvesam kādu laiku nāksies atteikties no alkohola un ballīšu apmeklēšanas.

"Es nedrīkstu dzert, un tas ir ļoti grūti, jo tagad norisinās tik daudz jautru Ziemassvētku ballīšu, kuru apmeklēšana man iet secen," piebildis 34 gadus vecais Alvess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!