Foto: Instagram.com/lunatic_living/
Viens no pazīstamākajiem un apspriestākajiem "Instagram" pleibojiem ir 43 gadus vecais amerikāņu ir miljardieris, vairāku prestižu Holivudas naktsklubu īpašnieks Tonijs Tutuni, kurš publiski zīmējas ar savu dižmanīgo dzīvesveidu. Viņa līgava Džuliana (abi attēlā) nesen medijiem pastāstījusi, kas patiesībā slēpjas aiz vētrainās uzdzīves un piedauzīgajiem foto.

26 gadus vecā modele un bijusī nekustamo īpašumu aģente Džuliana izdevumam "News Dog" pastāstījusi, ka ar savu nākamo vīru pirms aptuveni trīs gadiem iepazinusies kādā Losandželosas degvielas uzpildes stacijā.

Tiesa, sākumā Džulianai Tonijs nav paticis – viņu atbaidījis vīrieša dzīvesstils, kas sevī ietver nemitīgu uzdzīvi, naudas šķērdēšanu un laika pavadīšanu ar vieglas uzvedības sievietēm. Ar laiku miljardierim tomēr izdevies iegūt viņas labvēlību un uzticību.

Pēdējos gados abi vairākkārt šķīrušies un atkal salabuši, taču Džuliana iemācījusies uzticēties savam mīļotajam. Tonija "Instagram" foto blogā joprojām tiek publicēti piedauzīgi kadri, kuros viņš iemūžināts kailu vai puspliku daiļavu kompānijā, bet tas abu savstarpējās attiecības neapdraudot.

Nesen Tonijs bildinājis Džulianu, un viņa teikusi jāvārdu. Abi drīzumā plāno sarīkot greznas kāzas, taču līgaviņas ģimene un tuvākie draugi šo savienību neatbalsta.

"Es zinu, ka lielākā daļa sieviešu nespētu samierināties ar šādu situāciju, bet es esmu uzaudzējusi biezu ādu. Reizēm, protams, kļūstu greizsirdīga, taču tas, kas apbēdina vidusmēra meitenes, mani vairs nespēj apbēdināt. Esmu iemācījusies pieņemt daudz vairāk.

Mēs bieži mēdzām strīdēties un šķirties, jo draugi man pārsūtīja trakulīgas bildes no Tonija "Snapchat" tīkla. Vai arī reizēm devos uz viņa mājām un skapī atradu trīs meitenes, kuras tur bija paslēpušās.

Mana mamma neatbalsta attiecības ar Toniju, savukārt feministes mani internetā izsmej un apgalvo, ka man vajadzētu kaunēties par sevi," "News Dog" stāstījusi Džuliana.

Miljardiera līgava paskaidrojusi, ka aiz Tonija publicētajām bildēm slēpjas patiesība, kas reti kuram zināma. Viņas mīļotais vīrietis esot ļoti labsirdīgs un laipns – pilnīgs pretstats tam, kāds iespaids par viņu daudziem radies piedauzīgo foto dēļ.

Savukārt Tonijs pastāstījis, ka viņam joprojām patīkot šķērdēt naudu par ātrām mašīnām un sievietēm, taču viņš esot gatavs saistīt savu turpmāko dzīvi ar Džulianu. Tiesa, kad miljardiera "Instagram" sekotāji uzzinājuši par bildinājumu, tie bijuši šokā un domājuši, ka tas ir joks.

"Cilvēkiem patīk mani redzēt kā cietsirdīgu, grēcīgu un cinisku vīrieti, kāds es joprojām arī esmu. Mašīnas ir lieliskas, sievietes ir lieliskas, nauda ir lieliska, un laulības to neizmainīs. Es turpināšu darīt to, ko vēlos, un man būs jautri," sacījis Tonijs.

Savukārt Džuliana piebildusi, ka atbalstīs un uzmundrinās Toniju, lai arī ko viņš darītu. Tāpat viņa nosolījusies nekad mīļotajam nenoteikt, ko viņam publicēt vai nepublicēt savā "Instagram" foto blogā.

In vegas to watch the debate #clownvsliar

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on Oct 19, 2016 at 4:56pm PDT

I I don't just pile up money #pileupeverything

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on Aug 25, 2016 at 1:33pm PDT

If you're living life you will have many chapters

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on Jun 16, 2016 at 2:51pm PDT

If u want a happy life just hang with girls watch my snapchat user name : TONYTOUTOUNI

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on Apr 7, 2016 at 12:02pm PDT

Fishing whales

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on Apr 9, 2016 at 8:43pm PDT

I put my money where my mouth is #manofmyword #moneypantie #ilikeskinnymodels

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on Apr 15, 2016 at 11:45am PDT

There comes a time were you eventually rather just watch a movie

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on May 23, 2016 at 10:39am PDT

Hanging out with @letthelordbewithyou at the Office #work #hanging

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on Mar 14, 2016 at 3:57pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!