Pirmdien, 27. novembrī, tika izplatīts paziņojums, ka britu princis Harijs ir saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, un laimīgais pāris sniedzis savu pirmo oficiālo interviju, kurā atklātas saderināšanās detaļas.

Pāris savā pirmajā kopīgajā intervijā TV kanālam BBC atklājis, ka saderināšanās notikusi prinča miteklī Kensingtonas pilī. Liktenīgajā vakarā abi omulīgā gaisotnē vakariņās gatavojuši vistu, un Megana nemaz nav nojautusi, ka Harijs gatavojas viņu bildināt.

"Tas bija brīnišķīgs pārsteigums. Tas bija tik jauki, dabiski un ļoti romantiski. Viņš nometās uz viena ceļa," atklājusi līgava.

Savukārt princis atklājis, ka mīļotā nemaz nav ļāvusi viņam pabeigt sakāmo un uzreiz teikusi jāvārdu. Tad sekojuši apskāvieni, bet gredzens vēl nav bijis līgavas pirkstā.

"Es prasīju: "Vai varu tev iedot gredzenu?" Viņa atbildēja: "Ak, jā, gredzens!" Tas bija ļoti jauks brīdis. Tikai mēs divi," romantiskā bildinājuma detaļas izklāstījis Harijs.

Jau vēstīts, ka saderināšanās gredzena dizaina autors ir pats Harijs. Dzeltenā zelta rotā iestrādāti divi spoži briljanti, kas savulaik piederēja viņa mirušajai mātei princesei Diānai. Tāpat arī gredzentiņā ir briljants no Botsvanas, kur pāris bija devies savā pirmajā kopīgajā ceļojumā.

Pāris intervijā atklājis arī savu iepazīšanās stāstu. Attiecības starp abiem uzplaukušas aizvadītā gada jūlijā, kad viņus Londonā iepazīstinājusi kāda kopīga draudzene. Dažas nedēļas vēlāk princim izdevies sakārtot lietas tā, lai viņš un Megana divatā varētu doties uz Āfriku. Tur pavadīto laiku abi izmantojuši, lai viens otru iepazītu tuvāk.

Jau vēstīts, ka 33 gadus vecā prinča un par viņu trīs gadus vecākās aktrises kāzas notiks nākamā gada pavasarī. Mārkla, kura atpazīstamību guvusi ar seriālu "Suits", pārtraukusi filmēšanos un no ASV pārcelsies uz Lielbritāniju.

Pāris dzīvos Kensingtonas pils Notingemas kotedžā, kas atrodas kaimiņos Harija vecākā brāļa Viljama un viņa ģimenes aprtamentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!