Foto: DELFI
Pēdējā laikā visai maz informācijas izskan par to, ar ko nodarbojas Mežciema slavenākais reperis Edijs Melnis jeb Eddy, taču nedaudz atklātāka ir viņa ilggadējā draudzene, blondīne Violeta Politarenko (abi attēlā) - simpātiskā meitene nolēmusi kļūt par skaistumkaralieni.

Šī gada septembrī Latvijā norisināsies starptautiskais skaistumkonkurss Mrs. Top Of The World, un šobrīd par potenciālo Latvijas pārstāvi iespējams balsot konkursa oficiālajā mājas lapā, kurā savu kandidatūru iesniegusi arī Violeta.

Šķiroties no pieciem dolāriem, iespējams atdot vienu balsi par Violetu, kura arī saviem draugiem un paziņām sociālajos tīklos jau lūgusi pēc atbalsta un palīdzības, tiesa, krievu valodā.

Šis nav Violetas pirmais mēģinājums kļūt par modeli vai iegūt atpazīstamību. 2011. gadā viņa piedalījās TV6 "Karsto laika ziņu" vadītājas konkursā. Toreiz viņa arī stāstīja, ka sapņo kļūt par televīzijas seju, un neslēpa, ka vēlas kļūt slavena, jo viņai šķiet uzjautrinoši, ka cilvēki par viņu runā.

Lai gan Violetai ir lieli sapņi, gan viņa, gan Edijs pēc parastas publicitātes nealkst un vairākkārt sarunās uzsvēruši, ka intervijas sniedz tikai par maksu, kas ir aptuveni vienas žurnālista mēnešalgas apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!