Foto: Shutterstock
Šobrīd populāras kļuvušas brīvas attiecības starp jaunām, skaistām meitenēm un tā dēvētajiem "sugar daddy" jeb "cukura tētukiem" – turīgiem kungiem gados, kas gatavi daiļavām maksāt, lai tās ar viņiem kopā pavada laiku, velta uzmanību un nereti sniedz arī intīmos pakalpojumus.

Pētījumos un aptaujās pierādījies, ka meitenes šādu attiecību modeli izvēlas finansiālu apsvērumu dēļ. Viens no populārākajiem iemesliem – dāmas kāro iegūt augstāko izglītību, taču viņām nepietiek naudiņas, lai segtu studiju izmaksas.

Šādos gadījumos daudzas vēršas pēc palīdzības "cukura tētukiem" un "mazulītēm" speciāli veidotos iepazīšanās portālos. Tiesa, ārvalstu mediji ziņo, ka turīgie kungi kļuvuši īpaši nekaunīgi un uzstājīgi.

Sabiedrības un mediju ievērības lokā nonācis Ņūhempšīras Universitātes ASV studentu ciematiņš. Tiek vēstīts, ka tā teritorijā uz visiem stūriem salipinātas skrejlapiņas, kurās norādīts kāds iepazīšanās portāls, kurā meitenes aicinātas piereģistrēties un atrast turīgus "tētukus".

Uz skrejlapiņām uzdrukāta informācija, ka 18 līdz 25 gadus vecas meitenes tiek aicinātas iepazīties ar vīriešiem, kas varētu kļūt par "viņu karjeras mentoriem".

Meitenēm piedāvāts ar "cukura tētukiem" iet uz restorāniem un pavadīt kopā laiku. Turklāt skrejlapiņās teikts, ka šie kungi spēšot daiļavas novērtēt "labāk nekā jauniņie koledžas puišeļi".

Par sponsoriem veltīto laiku un uzmanību meitenēm, protams, piesolīta prāva atlīdzība.

Skrejlapiņas raisījušas lielu sašutuma vētru ne tikai sabiedrības, bet arī studētāju vidū. Vairākas meitenes medijiem stāstījušas, ka, viņuprāt, pārkāptas visas ētikas normas.

Jaunās studentes sūkstījušās, ka mūsdienās lielā daļā sabiedrības radies pagalam greizs priekšstats, ka materiālas aprēķina attiecības starp jaunām meitenēm un vīriešiem gados ir norma.

Šobrīd skrejlapiņas savāktas un iznīcinātas, bet sabiedrībā un publiskajā telpā vēl vairāk saasinājies jautājums par to, cik tālu ir gatavi iet bagātie kungi, lai apmierinātu savas tieksmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!