Foto: Reuters/Scanpix
Britu laikrakstos pēdējās dienās lielu ievērību izpelnījies visai pikants stāstiņš. Tā galvenais varonis ir kāds slavens un precēts vīrietis, kurš krāpis sievu un iesaistījies seksa rotaļās ar citu pāri. Tiesa, viņa vārds netiek atklāts, un šī iemesla dēļ nācija un mediji burtiski jūk prātā.

Izdevuma The Sun rīcībā nonākusi informācija, ka kāds Lielbritānijā labi zināms, turīgs un ietekmīgs vīrietis, kurš ir precējies vairāku bērnu tēvs, piedalījies neķītrās seksa rotaļās.

Tiek vēstīts, ka vīrietim bijis grupveida sekss ar kādu pāri. Turklāt mīlnieki draiskojušies piepūšamajā baseinā, kurš bijis piepildīts ar olīveļļu, tā izklaides padarot vēl jutekliskākas un pikantākas.

Draiskais pārītis informāciju par mīlas dēku nopludinājis medijiem, un vīrietis zibenīgi reaģējis – kungs ar tiesas starpniecību panācis, ka nedz viņa, nedz piekrāptās sievas un abu seksa partneru vārdi britu laikrakstos netiek publicēti.

Plašsaziņas līdzekļiem Anglijā, Ziemeļīrijā un Velsā stingri aizliegts izplatīt jebkādu informāciju, kas varētu norādīt uz seksa skandālā iesaistīto cilvēku identitātēm.

Tabloīdi ziņo, ka skandālā iesaistītais vīrietis esot labi situēts un par sevi radījis ļoti pieklājīgu iespaidu. Viņš kopā ar savu sievu esot radījis ideāla, saticīga pāra un perfektu vecāku tēlu.

Abi regulāri parādoties uz žurnālu vākiem kopā ar saviem bērniem, un arī sociālajos tīklos pāris publicējot bildes ar ģimeniskām, idilliskām ainiņām, kurās māmiņa un tētis iemūžināti ar savām atvasītēm.

Lielā noslēpumainība un liegums publiskot sīkāku informāciju pamatīgi satricinājis britu medijus, taču tie apņēmušies cīnīties par preses un vārda brīvību un atklāt sabiedrībai seksa skandālā iesaistīto cilvēku vārdus.

Savukārt nācija, protams, nepacietīgi gaida, kad beidzot atklātībā nāks neķītrās slavenības, kurai bijis grupveida sekss ar olīveļļu pildītā piepūšamajā baseinā, identitāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!