Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Jūrmalā tika dots starts populārās mūzikas festivālam "Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous", un atklāšanas vakarā Dzintaru koncertzāles skatītāju rindās varēja sastapt daudz sabiedrībā zināmu cilvēku.

Kad tika izziņota Vaikules festivāla šī gada festivāla programma un tapa zināms, ka uz pasākumu ieradīsies arī Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova, daudzi sprieda, ka šis pasākums daudz neatšķirsies no "Jaunā viļņa", kas Jūrmalu pametis.

"Rendez-Vous" atklāšanas vakarā Dzintaru koncertzālē sanākušie viesi apliecināja, ka Vaikule ar savu komandu spējusi radīt tādu pašu interesi, kā "aizgājējs", un starp festivāla apmeklētājiem bija daudz zināmu cilvēku, ko savulaik bija ierasts redzēt arī "Jaunā viļņa" publikā.

Koncertzālē grozījās gan uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, gan bijušais politiķis Ainārs Šlesers ar sievu Inesi. Tāpat ieradusies bija kādreizējā miljonāre Irēna Pulkinena un uzņēmējs Oskars Barševskis, dziedātāja Samanta Tīna un citi.

Ceļu no Ventspils bija mērojis arī Aivars Lembergs ar sievu Kristīni, un pasākuma laikā bija iespēja novērtēt, kādas modes tendences savā vasaras garderobē izvēlējušās iekļaut sabiedrībā zināmās personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!