Foto: Instagram.com/busty_barbie/
Tā vietā, lai strādātu algotu darbu, arvien vairāk sieviešu pieņem lēmumu atrast sev turīgu "sugar daddy" jeb "cukura tētuku", kurš viņas uzturēs. 37 gadus vecā amerikāniete Nina Pētersone (attēlā) no Floridas ir "cukura mazulīte" ar pamatīgu stāžu.

"Cukura tētuki" ir ļoti turīgi vīrieši gados, kuri nereti ir precējušies. Savukārt "cukura mazulītes" ir meitenes un sievietes, kuras ar šiem kungiem gatavas pavadīt kopā laiku, iet uz randiņiem un, protams, pārgulēt. Pretī daiļaviņām tiek dotas materiālās vērtības – nauda, dāvanas, ceļojumi un skaistas lietas.

Jaunas meitenes "cukura tētukus" nereti izmanto, lai tiktu pie naudiņas, ar kuru apmaksāt studijas augstskolā un dzīvokļa īri. Savukārt Nina, kura agrāk strādājusi dažādus gadījuma darbus, sameklējusi sev vairākus sponsorus, lai viņai nekad mūžā vairs nebūtu jāuztraucas par labklājību.

Nina nesen izdevumam "Barcroft TV" sniegusi interviju, kurā izklāstījusi savu dzīvesstāstu. Sieviete skaidrojusi, ka viņa jau vairākus gadus ir "cukura mazulīte" un šobrīd bauda visu, par ko jebkad sapņojusi.

Nina aprēķinājusi, ka pāris gados vairāki "cukura tētuki" kopumā par viņu iztērējuši aptuveni vienu miljonu ASV dolāru.

Par šo naudu tumšādainā daiļava veikusi vairākas plastiskās operācijas, apceļojusi pasauli, ieturējusi maltītes greznos restorānos un no matu galiņiem līdz papēžiem ietērpusies dizaineru drānās.

Nina, kura ir četru bērnu mamma, laika gaitā satikusies ar vairākiem sponsoriem, taču šobrīd viņai ir tikai viens "cukura tētuks" – pavecs, ļoti bagāts vīrietis, kuru dāma dēvē par "Santaklausu".

Sieviete pastāstījusi, ka "Santaklauss" viņai katru mēnesi dod kabatasnaudu – aptuveni 10 tūkstošus ASV dolāru. Tāpat gādīgais labdaris nopircis Ninai skaistu auto un greznu mitekli.

Tiesa, Nina apgalvo, ka būt par "cukura mazulīti" esot smags darbs – viņai jāizdabā sava tētuka vēlmēm. Sponsora intereses un ieceres vienmēr ir pirmajā vietā. Sievietei jārēķinās ar to, ka labdaris jebkurā brīdī viņu var "izsaukt".

Lai gan šādai dzīvei ir vairāki mīnusi, Nina nenožēlo, ka viņa kļuvusi par "cukura mazulīti". Sieviete ir pilnībā apmierināta ar savu dzīvesstilu un greznību, kas valda viņai apkārt.

Turklāt Nina, kurai ir četri bērni, no savām atvasēm nemaz neslēpj, kā ģimene var atļauties dzīvot tik izšķērdīgi. Vēl vairāk – sievietei nebūtu iebildumu, ja arī viņas meitiņas kādu dienu kļūtu par "cukura mazulītēm".

Nina, kura savulaik studējusi biznesa vadību, apņēmusies likt lietā savas zināšanas, lai apmācītu arī citas sievietes, kā kļūt par lieliskām "cukura mazulītēm". Interviju ar Ninu iespējams noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!