Foto: Instagram.com/soniaxfyza/
Sociālajos tīklos uzmirdzējusi kārtējā daiļava, kura pēc skata un ķermeņa aprisēm līdzinās amerikāņu realitātes šovu zvaigznei un brangās pēcpuses īpašniecei Kimai Kardašjanai. Pasaule nebeidz vien jūsmot par grima mākslinieci Sonju (attēlā) no Dubaijas.

Sonjai un viņas māsai Faizai ir kopīgs Instagram blogs, kurā abas dalās ar dažādiem skaistuma padomiem un grima uzklāšanas trikiem. Daudzi piefiksējuši, ka viena no māsiņām mats matā izskatās kā neizmērojami slavenā Kima Kardašjana.

Sonja izdevumam BuzzFeed pastāstījusi, ka viņas līdzību ar Kardašjanu ļaudis ievērojuši ne tikai sociālajos tīklos, bet arī uz ielas. "Visbiežāk man pievērš uzmanību lidostās. Arī tad, kad iepērkos. Parasti nepazīstami cilvēki mani jauc ar Kimu, kad esmu aizbraukusi uz ASV," pastāstījusi līdziniece.

Sonja, kura pamīšus mitinās Londonā un Dubaijā, skaidrojusi, ka pati nekādu līdzību ar Kimu nesaskatot. Tiesa, radinieki un draugi vairākkārt esot teikuši, ka abas ir kā divas ūdenslāses.

Pagaidām gan grima māksliniecei neesot nekādu iebildumu, ka viņa tiek salīdzināta ar Kimu. Kā paskaidrojusi Sonja, šī iemesla dēļ pamatīgi pieaudzis viņas sociālo tīklu sekotāju skaits.

Winter in the Middle East be like... #soniaxfyza P.S please let us know what you want to see on the blog :) - Sonia 💕

A photo posted by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on Dec 15, 2015 at 10:21am PST

💕 #soniaxfyza pic whilst getting pampered at @edensalonspakw #kuwait #q8 #beautylover #middleeast

A photo posted by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on Dec 13, 2015 at 2:49pm PST

Makeup by me on Sonia - Fyza #soniaxfyza #Dubai #mydubai #uae

A photo posted by Sonia And Fyza Ali (@soniaxfyza) on Nov 28, 2015 at 4:08pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!