Foto: Vida Press

Britu mediju un sabiedrības uzmanību izpelnījusies angļu rakstniece, TV personība, aktrise un producente Tīna Melouna (attēlā). Viņa kanāla ITV raidījumā This Morning publiski nodemonstrējusi, kā pēc nesen veiktajām plastiskajām operācijām mainījies sievietes ķermeni.

Izdevums The Mirror vēsta, ka 52 gadus vecā šovbiznesa darbone pēdējos gados atbrīvojusies no pamatīga liekā svara. Tiesa, pēc notievēšanas viņa nav bijusi mierā ar savu ķermeni, tādēļ Tīna vērsusies pie plastikas ķirurgiem.

Svara zuduma dēļ uz aktrises vēdera un citām ķermeņa daļām nokarājusies āda, un Tīna sava izskata dēļ slīgusi depresijā. Pārdzīvojumi bijuši tik lieli, ka viņa nolēmusi izmantot plastisko ķirurgu pakalpojumus, lai celtu savu pašapziņu.

Viesojoties raidījumā This Morning, Tīna pastāstījusi, ka šogad viņai veiktas vairākas operācijas - ārsti sievieti atbrīvojuši no nokarenās ādas gabaliem uz vēdera un rokām un krūtīs ielikuši implantus. Tāpat dakteri uzlabojuši sviņas seju, veicot ādas nostiepšanu un acu plakstiņu pacelšanu.

Kā raidījumā pastāstījusi Tīna, operācijas viņai izmaksājušas vairāk nekā 67 tūkstošus eiro, taču katrs cents bijis tā vērts - beidzot viņa ir apmierināta ar savu izskatu. Pārsteidzošos rezultātus dāma nodemonstrējusi visiem skatītājiem, paceļot džemperīti un atrādot savu plakano vēderiņu un rētas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!