Foto: Vida Press

Bagāto un vareno ļaužu šķiršanās prāvas un mantas dalīšana vienmēr bijis aizraujošs temats, un šonedēļ tabloīdos plaši atspoguļota amerikānietes un bijušās Pirelli modeles Kristīnas Estradas un arābu šeiha Valida Džafalī (abi attēlā) cīņa par miljardiem.

53 gadus vecā modele un šeihs bija precējušies 13 gadus. 2014. gadā laulība, kurā pasaulē nākusi meita, tika šķirta. Pēc attiecību izjukšanas Estradai nācies pamatīgi nopūlēties, lai izcīnītu daļu sava bijušā vīra bagātības, un britu tabloīdi ziņo, ka beidzot viņai izdevies panākt savu.

60 gadus vecais Džafalī ir miljardieris - viņš ir līdzīpašnieks vienam no Saūda Arābijas vadošajiem naftas un gāzes koncerniem. Pirelli modele žurnālistiem pastāstījusi, ka šeihs bijis šķiršanās ierosinātājs. Turklāt turīgais biznesmenis apzināti rīkojies tā, lai Estrada paliktu bešā.

Šeiha bagātība mērāma vairākos miljardos dolāru, un viņam pieder īpašumi gandrīz visos kontinentos. Līdz šim viņam bija veiksmīgi izdevies savu bagātību pasargāt no bijušās sievas, taču tagad, šķiet, viņam tomēr nāksies dalīties.

Estrada žurnālistiem pastāstījusi, ka Saūda Arābijā viņa bijusi bezspēcīga pret bijušo vīru - pat ar tiesas starpniecību viņa nav varējusi no šeiha pieprasīt daļu viņa mantas. Savukārt Lielbritānijā Džafalī ir diplomāta statuss, un tas nozīmē, ka viņš ir neaizskarams.

Nesen modelei Londonas augstākajā tiesā izdevies pārliecināt lietas izskatītājus, ka šeiha diplomāta statuss ir tikai aizsegs un viņš nemaz nepilda pienākumus, kas ir viņa kompetencē. Bijusī sieva pieprasījusi atcelt Džafalī diplomātisko imunitāti, un tiesnesis lēmis viņai par labu.

Tas nozīmē, ka turīgajam biznesmenim, iespējams, nāksies piekāpties Estradai un sniegt viņai daļu savas bagātības. Tiesa, pats šeihs apgalvojis, ka viņš jau gana atbalstot savu bijušo sievu.

Turīgais vīrs katru mēnesi Estradas kontā ieskaitot 100 tūkstošus ASV dolāru. Tāpat viņš apmaksājot visas abu kopīgās meitas kaprīzes, taču modelei ar to vēl nav gana, un viņa tīko pēc bijušā vīra miljoniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!